RECENZE SMALLRIG CONTROL PANEL FOR RC 350 / RC 450 COB LED VIDEO LIGHT (3980)

PREGLED SMALLRIG NADZORNA PLOŠČA ZA RC 350 / RC 450 COB LED VIDEO LUČI (3980)

Imate doma profesionalni luči RC 350 in RC 450 in vam manjka nadzorna plošča za upravljanje le-teh? Ni problema!

Danes imamo eno za vas, zato si jo poglejmo! To je nadzorna plošča Smallrig za luči RC. SmallRig 3980 je alternativni način za nadzor luči LED RC 350 in RC 450.

Poleg številnih stikal, s katerimi lahko upravljate veliko funkcij, ima tudi dvopalčni zaslon LCD, ki v realnem času prikazuje parametre in stanje ter vam pomaga prilagoditi svetlost, barvno temperaturo, vgrajene posebne učinke, frekvenco posebnih učinkov in ponastaviti Bluetooth.

In kaj je v škatli? Seveda v njej najdemo nadzorno ploščo, roko Magic za namestitev luči na stativ in uporabniški priročnik, ki ne sme manjkati. Trimetrski kabel proti izklopu zagotavlja varno, zanesljivo in učinkovito upravljanje osvetlitve v primeru, da je upravljanje s stikalom luči neprijetno.

Na primer, ko je luč postavljena na višino na stativ ali stropni nosilec. Upravljalna plošča je opremljena tudi z objemko, ki pripada čarobni ročici. Na zadnji strani najdemo magnet za priročno spuščanje neposredno na svetilko prek roke Magic Arm. Ta nadzorna plošča SmallRig izpolnjuje zahteve izdelovalcev za preprosto, praktično in učinkovito upravljanje osvetlitve na lokaciji ali v studiu.

Če imate torej svoj studio ali pa šele začenjate kot fotograf ali filmski ustvarjalec, se panel vsekakor splača kupiti, saj lahko s kakovostno osvetlitvijo tudi s starejšim fotoaparatom ali mobilnim telefonom dosežete neverjetne rezultate. In kako se ta plošča poveže z lučjo? Najprej panel odpakirate iz škatle in pritrdite roko na stativ luči. Nato povežete ploščo s priključnim priključkom nadzorne plošče na luči in namestite magnetno kolesce na hrbtno stran roke.

Plošča se samodejno vklopi in takoj lahko začnete upravljati luč, za katero ste jo kupili. Preprosto, kajne? Ta plošča sploh ni draga zadeva, zato si jo lahko privošči vsak.

Kupite jo lahko že za 2 000 CZK TUKAJ.

Datum: 28. 02. 2023, Kategorija: Blog