Dostava in plačilo

Ob naročilu lahko izberete eno od naslednjih možnosti dostave. Za izbrane predmete niso na voljo vsi načini pošiljanja.

 


Elektronická licencia

Elektronsko dovoljenje

Elektronske licence se običajno pošljejo po elektronski pošti v obliki datoteke pdf v priponki ali v obliki serijske številke/licenčnega ključa na računu. Elektronska licenca je na voljo samo za izbrane programske izdelke. V tem primeru se poštnina ne zaračuna.


Kuriér

KURIRSKE STORITVE - DPD PRIVATE

V Sloveniji pošiljamo blago s pogodbenim kurirjem na naslov za dostavo. Blago običajno pošljemo po prejemu plačila. Čas dostave za naročila, oddana pred 12. uro, je običajno 2 delovna dneva. Blago v vrednosti nad 1000 EUR z DDV pošiljamo brezplačno prek kurirske službe DPD.


Ekspresni dostavljač

KURIRSKE STORITVE - DHL EXPRESS

V Sloveniji lahko izberete ekspresno dostavo z dostavo naslednji delovni dan. Blago je običajno poslano po prejemu plačila. Čas dostave za naročila, oddana pred 12:00, je en delovni dan.


Spletno naročilo lahko plačate z naslednjimi načini. Vse kombinacije niso mogoče za vse blago.Bankový prevod

Bančno nakazilo

Če se odločite za plačilo s klasičnim bančnim nakazilom, vam bomo po elektronski pošti samodejno poslali predračun. Ko bo plačilo nakazano na naš račun, boste prejeli davčni dokument. Če plačate z bančnim nakazilom: znesek mora biti nakazan na naš račun najpozneje v petih delovnih dneh po potrditvi naročila, sicer bo naročilo preklicano.Online platba kartou

Spletno plačilo s kartico, Apple Pay in Google pay

Hitro in varno plačilo s kreditno kartico prek spleta. Pri plačilu s kreditno ali debetno kartico prek plačilnega prehoda ČSOB CardPay je naročilo plačano po zaključku transakcije. Pri plačilu na plačilnem prehodu CardPay vnesete 16-mestno številko kartice, datum veljavnosti in CVC/CVV kodo. Vsi ti podatki so navedeni na vaši kartici. Ni vam treba skrbeti, prenos informacij je šifriran in zato popolnoma varen.