Blog

Zdaj ponujamo mikrofone legendarne ameriške blagovne znamke Shure vključno z ikoničnim dinamičnim modelom SM7B, različico integriranega predojačevalnika SM7dB ter sodobnima hibridoma MV7 in MV7+ podcast USB/XLR. Sodobni dinamični mikrofon Shure MV7+ z izhodoma USB-C in XLR ima na dotik občutljivo ploščo LED, izboljšan način samodejnega uravnavanja ravni in druge zmogljive funkcije DSP, vključno z zmanjševanjem šuma in reverbom... Na zalogi!

Datum: 14. 06. 2024, Kategorija: Blog
CELOTNA ČLANEK

Posodobitev 3.5 za pretočne rešitve serije Blackmagic Web Presenter odpravlja občasne težave s sinhronizacijo A/V po odpovedi vhodnega signala na modelu Web Presenter 4K, izboljšan pa je tudi prikaz merilnikov zvoka na izhodu, ki zdaj vedno daje prednost vhodu SDI pri modelih HD in 4K. Prenesite tukaj.

Datum: 13. 06. 2024, Kategorija: Blog
CELOTNA ČLANEK

Nova različica programa Tamron Lens Utility (Windows 10+, macOS 12+) in Tamron Lens Utility Mobile (Android) za tamronove objektive uvaja številne nove funkcije, med drugim Focus Stopper (zaklene območje ostrenja v ročnem načinu), Astro Focus Lock (ostrenje do neskončnosti in zaklep obroča ostrenja za astrofotografijo) in Digital Follow Focus (daljinski nadzor ostrenja z uporabo mobilne različice aplikacije). Prenesite tukaj.

Datum: 12. 06. 2024, Kategorija: Blog
CELOTNA ČLANEK

Samyang predstavlja različico zooma 35-150 mm f/2-2,8 z bajonetom L-Mount! Nov Samyang AF 35-150 mm f/2-2,8 L pokriva širok razpon goriščnic (35/50/85/135/150) z zelo dobro svetlobno jakostjo f/2-f/2,8 in odlično optično ločljivostjo. Ponuja tudi robustno kovinsko konstrukcijo, hitro in natančno samodejno ostrenje ter je optimiziran za snemanje videoposnetkov.

Datum: 11. 06. 2024, Kategorija: Blog
CELOTNA ČLANEK

20. sigma bo junija letos predstavila nov objektiv 28-45 mm f/1,8 DG DN Art, prvi zoom FF z zaslonko f/1,8 v celotnem razponu za brezzrcalne fotoaparate z bajonetoma Sony E in Leica L! Ponuja kakovost slike, primerljivo z objektivi s fiksno goriščno razdaljo, v celotnem območju vidnega polja in goriščne razdalje, zato bo izpolnil zahteve zahtevnih filmskih ustvarjalcev in fotografov. Objektiv ima tudi zmogljiv in natančen sistem samodejnega ostrenja, notranji mehanizem povečave, prefinjeno optično zasnovo z odpravljenim "dihanjem" ter petimi SLD in tremi asferičnimi elementi za zmanjšanje barvnih napak, vrhunsko nanoporozno prevleko in super večplastno prevleko za odpravo bleščanja, vremensko tesnilo in številne druge inovacije.

Datum: 10. 06. 2024, Kategorija: Blog
CELOTNA ČLANEK