RECENZIJE HOLLYLAND LARK M1 DUO

PREGLEDI HOLLYLAND LARK M1 DUO

Mikrofon HOLLYLAND LARK M1 DUO je odličen pomočnik, ki združuje svet kakovostnih ustvarjalcev zvoka in videoposnetkov, ki ne želijo zlomiti banke.

Danes si bomo ogledali popolnoma brezžični klopni mikrofon HOLLYLAND LARK M1 DUO! Ta blagovna znamka prihaja z ohišjem, podobnim Applovim Airpodom, z enim sprejemnikom in dvema oddajnikoma v polnilnem ohišju. Gre za zelo majhen in kompakten sistem, ki ga lahko spravite v žep. Vgrajena mikrofona z vsesmerno karakteristiko ponujata širok odziv v pasu 20 Hz-20 kHz in naravno podajanje govora; zelo dobro razumljivost zagotavlja tehnologija HearClear za zatiranje hrupa iz okolice.

Za vaše največje udobje oddajnik in mikrofoni tehtajo le 121 g. Polnilno ohišje tehta 80 g, s čimer se celoten komplet napolni v uri in pol, sprejemnik 17,5 g, en mikrofon pa 11,8 g. Poleg tega se ti mikrofoni ponašajo z do 20-urnim delovanjem baterije, stabilno povezljivostjo in združljivostjo z različnimi napravami, od pametnih telefonov do fotoaparatov in računalnikov. Celoten sistem ima vrata USB-C za zunanje polnjenje. Prav tako vas bo razveselil podatek, da je mikrofon manjši od običajnega ključka USB. Sistem deluje v frekvenčnem pasu 2,4 GHz z dometom do 200 m z zakasnitvijo 20 ms in 16-bitnim digitalnim zvočnim signalom ali 48 kHz, če želite. Lark M1 je poln funkcij, ki vam omogočajo dostop do profesionalno zvenečega zvoka, in prav zaradi tega so ti mikrofoni tako zanimivi.

Mikrofon ima že prednastavljene glasnosti z visoko, srednjo in nizko intenzivnostjo. Ima tudi dva načina, mono in stereo, ki sta na zaslonu označena z modro in zeleno lučko na sprejemniku. Če se vrnemo k embalaži, dobite zelo lepo platneno sivo ohišje za sistem in njegovo dodatno opremo.

V ohišju boste našli sam sistem Lark M1, dva oddajnika in en sprejemnik. Celoten sistem je izdelan iz plastike, vendar je videti precej kakovosten. Našli boste tudi dve vetrni zaslonki, 3,5-milimetrski priključek za pametne telefone, 3,5-milimetrski priključek za fotoaparate, kabel USB in seveda priročnike.

Zaradi odličnega razmerja med ceno in zmogljivostjo je to idealno orodje za vloganje, intervjuje, videokonference, prenos v živo, podcasting itd.

Hollyland Lark M1 je fantastičen, enostaven za uporabo komplet mikrofonov, ki bo v veliko pomoč vsem ustvarjalcem vsebin ali video producentom, ki imajo omejen proračun. Če torej želite nekaj, kar je cenovno dostopno, enostavno za uporabo in preprosto deluje z vsem, mora biti mikrofon Lark M1 vsekakor na vrhu vašega seznama. Zelo dobra zamisel je ta komplet ne le zaradi odlične življenjske dobe baterije, temveč predvsem zaradi cenovne dostopnosti. Ta komplet lahko kupite že za 4.500 Kč TUKAJ.

Datum: 28. 02. 2023, Kategorija: Blog