Long Weekend 35mm Film Camera - Black

Idealno za prvo izkušnjo s filmom. Dobili boste povsem nov fotoaparat, za katerega veste, da bo deloval takoj po odprtju, brez težav s starajočimi se rabljenimi fotoaparati neznanega stanja. Ta fotoaparat je lahko postavljen kot odličen fotoaparat za nekoga, ki želi posneti svoj prvi zvitek filma, ali kot fotoaparat za izkušene fotografe, ki ga lahko vzamejo…

Več informacij

55.96 € z DDV 45.87 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Opis izdelka

Opis izdelka

Idealno za prvo izkušnjo s filmom. Dobili boste povsem nov fotoaparat, za katerega veste, da bo deloval takoj po odprtju, brez težav s starajočimi se rabljenimi fotoaparati neznanega stanja. Ta fotoaparat je lahko postavljen kot odličen fotoaparat za nekoga, ki želi posneti svoj prvi zvitek filma, ali kot fotoaparat za izkušene fotografe, ki ga lahko vzamejo s seboj na plažo, na jezero ali tja, kamor ne bi mogli vzeti profesionalnega fotoaparata, ki ga ne želite pokvariti. Vizualno daje nostalgičen in igriv videz fotoaparata za enkratno uporabo brez potratnega procesa odlaganja fotoaparata ob vsakem snemanju zvitka. V bistvu gre za fotoaparat za enkratno uporabo, ki odpira možnosti, kakšen film želite posneti.

Z našim vzdržljivim in lahkim fotoaparatom iz plastike ABS, optimiziranim za film 135 (24X36 mm) in ISO 200/400, se potopite v vintage vzdušje s sodobnim pridihom.

Ponovno odkrijte otipljivo čarobnost filma z našim 31-milimetrskim akrilnim objektivom optične kakovosti F9 brez ostrenja, funkcijo ročnega navijanja in previjanja ter vgrajeno bliskavico, ki osvetli spomine s hitrim 10-15-sekundnim časom recikliranja.

Spremljajte svoje posnetke z okencem za ogled filma in si privoščite 70-odstotni pregled polja z našim ostrim iskalom. Ta fotoaparat, ki ga poganja le ena alkalna baterija AAA, je vaš zanesljivi spremljevalec na vsaki pustolovščini. S fotoaparatom Long Weekend ujemite bistvo vsakega trenutka in ga podoživljajte v neskončnost.

Parametri

Parametri

Producent: Long Weekend
Kategorija: Kompaktni fotoaparati