DJI Mavic 3 Pro Cine Premium Combo

Serija DJI Mavic 3 je vrhunsko zmogljiva v zraku. Sistem trojne kamere Mavic 3 Pro z vgrajenimi tremi senzorji in objektivi z različnimi goriščnimi razdaljami uvaja novo dobo brezpilotnih letal s kamero. Mavic 3 Pro je opremljen z objektivom Hasselblad in dvema teleobjektivoma. To je dron s tremi kamerami, ki odpira nove perspektive fotografiranja in vam omogoča,…

Več informacij

Posebni dogodki: 4 675.65 €
4 675.65 € z DDV 3 832.5 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Koda artikla:
CP.MA.00000664.01
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Serija DJI Mavic 3 je vrhunsko zmogljiva v zraku. Sistem trojne kamere Mavic 3 Pro z vgrajenimi tremi senzorji in objektivi z različnimi goriščnimi razdaljami uvaja novo dobo brezpilotnih letal s kamero. Mavic 3 Pro je opremljen z objektivom Hasselblad in dvema teleobjektivoma. To je dron s tremi kamerami, ki odpira nove perspektive fotografiranja in vam omogoča, da uživate v še večji ustvarjalni svobodi, zajemate fascinantne pokrajine in raziskujete možnosti fotografiranja iz zraka.

Neprekosljiv zajem s tremi kamerami
Mavic 3 Pro s sistemom treh kamer z več goriščnicami omogoča še bolj raznoliko snemanje in popolno izražanje ustvarjalnosti z izjemnimi možnostmi snemanja več prizorišč. Tapnite zaslon za preklapljanje med različnimi goriščnimi razdaljami in preprosto vključite različne kompozicijske sloge v različne scenarije.

Fotoaparat Hasselblad
S kamero Hasselblad 4/3 CMOS iz serije Mavic 3 predstavlja Mavic 3 Pro naslednji korak v profesionalnem snemanju filmov. Kamera Hasselblad podpira zajemanje 12-bitnih slik RAW z lastnim dinamičnim razponom do 12,8 EV, kar zagotavlja neprekosljive podrobnosti. Ker tehnologija Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) zvesto ohranja barve, ki jih zaznava človeško oko, dobite impresivne slike brez potrebe po zahtevni postprodukciji ali zapletenih barvnih prednastavitvah.

Novi 10-bitni barvni način D-Log M podpira snemanje do ene milijarde barv. Tudi v zelo kontrastnih prizorih, kot so sončni vzhodi in zahodi, zagotavlja naravno stopnjevanje barv z natančnimi podrobnostmi. Poleg tega način D-Log M zagotavlja, da je barvna postprodukcija mogoča brez izgube kakovosti in ostrine slike. Mavic 3 Pro Cine ponuja široke možnosti za profesionalne filmske ustvarjalce. Vse tri kamere podpirajo kodeke Apple ProRes 422 HQ, Apple ProRes 422 in Apple ProRes 422 LT. Vgrajen ima tudi 1 TB SSD in podatkovni kabel za svetlobno hitrost 10 Gb/s, kar še dodatno olajša profesionalno snemanje filmov.

70- in 166-milimetrski teleobjektiv
Srednji teleobjektiv je primeren za najrazličnejše posnetke in prizore. 166-milimetrski teleobjektiv podpira snemanje videoposnetkov 4K/60 sličic na sekundo s 7-kratno optično povečavo in zajemanje fotografij z ločljivostjo 12 MP. Hibridna povečava omogoča do 28-kratno povečavo.

Podaljšan čas letenja
Mavic 3 Pro omogoča do 43 minut letenja, kar vam daje večjo samozavest; letite lahko dlje, ne da bi vas skrbelo, kako dolgo bo zdržala baterija. Izvedite vse korake, od načrtovanja poti leta do kompozicije posnetka, vse v enem samem letu.

Zaznavanje ovir v vseh smereh in APAS 5.0
Mavic 3 Pro zagotavlja, da lahko varno letite in mirno ustvarjate. Osem širokokotnih senzorjev kamere brezhibno sodeluje z zmogljivim računalniškim jedrom, da natančno zazna ovire v vseh smereh in načrtuje varno pot leta, da se jim izogne.

Prenos videoposnetkov
Sistem DJI O3+ omogoča prenos videoposnetkov na razdalje do 15 km z visoko stabilnostjo. V živo lahko prenaša videoposnetek HD 1080p/60 sličic na sekundo, zaradi česar se bolje odziva na vaše kontrole in zagotavlja bolj živo sliko na monitorju.

Polet po poti
Funkcija Waypoint Flight izboljša izkušnjo samodejnega letenja. Mavic 3 Pro samodejno načrtuje pot leta na podlagi uporabnikovih vnaprej nastavljenih točk poti in lahko pot natančno ponovi.

Krmiljenje
Nastavite Mavic 3 Pro, da leti v katero koli smer, ne da bi nenehno pritiskali na krmilnike. To omogoča nemoteno letenje na dolge razdalje in zmanjšuje tresljaje pri ročnem upravljanju kamere za bolj gladko premikanje kamere.

Napredni način RTH
Napredni način Return to Home (RTH) omogoča, da Mavic 3 Pro samodejno določi varno in učinkovito pot leta nazaj do izhodiščne točke. Z združitvijo prednosti naprednega RTH in tradicionalnega RTH se lahko Mavic 3 Pro zlahka izogne oviram na poti.

FocusTrack
Kamera Hasselblad in srednje velika kamera podpirata funkcijo FocusTrack, ki vključuje funkcije ActiveTrack 5.0, Spotlight in Point of Interest ter omogoča stabilno sledenje posnetkom v različnih smereh.

MasterShots
Tapnite , da omogočite MasterShots, in Mavic 3 Pro bo samodejno posnel, uredil, dodal zvočni posnetek in nato ustvaril kinematografske posnetke.

QuickShots
Funkcija QuickShots omogoča, da Mavic 3 Pro izvaja različne gibe kamere, kot so Dronie, Rocket, Circle in Helix.

Panorama
Mavic 3 Pro lahko ustvari 100 MP panoramsko fotografijo brez izgub za fantastične posnetke pokrajine.

QuickTransfer
Hitro prenesite fotografije in videoposnetke v pametni telefon, ne da bi se morali povezati z daljinskim upravljalnikom.

LightCut
Povežite Mavic 3 Pro z aplikacijo LightCut v telefonu in hitro preglejte posnetke ter jih z enim dotikom uredite s pomočjo umetne inteligence, ne da bi prenesli posnetke, s čimer prihranite prostor v telefonu. Preizkusite predloge, ustvarjene posebej za MasterShots, in brez truda ustvarite osupljive zračne videoposnetke.

DJI RC Pro
DJI RC Pro je neprekosljiva izbira za profesionalno snemanje filmov s 1000-nitnim zaslonom, visoko zmogljivim procesorjem in podporo za prenos videoposnetkov na razdaljo 15 km.

DJI Mavic 3 Pro Komplet ND filtrov
Komplet vključuje 8/16/32/64 ND filtrov.

Baterija za inteligentno letenje serije DJI Mavic 3
Dronu Mavic 3 Pro omogoča do 43 minut letenja.

DJI Mavic 3 Series 100W polnilno vozlišče za baterijo
Ko je priključeno na napajalnik DJI 100W USB-C, lahko polnilno vozlišče za večjo učinkovitost zaporedno polni tri baterije.

DJI 100W napajalnik USB-C
S priključkom USB-C lahko hkrati polnite baterijo in daljinski upravljalnik ali mobilno napravo.

Parametri

Parametri

Producent: DJI
Kategorija: Action Cameras
ČLANSTVO (2)

ČLANSTVO (2)

K&F DJI Mavic 3 Filter 2pcs kit (Adjustable ND2-32+ Black Soft 1/4&2-32)

  • Novo
Komplet vključuje: 1x spremenljivi filter ND2-ND32 + 1x ND2-ND32 in črni difuzijski
50.36 €
Na poti 5 ks

K&F For DJI Mavic 3, 4pcs Filter Sets (ND64+ND128+ND256+ND512)

  • Novo
Posebni dogodki
K&F Concept Set ND filtrov, združljiv z DJI Mavic 3/Mavic 3 Cine, 4 paketi -
75.18 €
Na poti 5 ks