DJI Osmo Mobile 6 (Black)

Osmo Mobile 6 je inteligentni stabilizator za pametne telefone z ustvarjalnimi funkcijami. Ni le kompakten in enostaven za zlaganje, da ga lahko spravite v dlan, ampak se tudi samodejno zažene in v trenutku zajame posnetke. Z vgrajenim podaljškom pridobite dinamične kote in popolne selfije. Na voljo je vrsta pametnih funkcij in vodnikov. Aplikacija DJI Outside…

Več informacij

160.63 € z DDV 131.67 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: jutri
Na zalogi 2 ks
Praha 2 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Osmo Mobile 6 je inteligentni stabilizator za pametne telefone z ustvarjalnimi funkcijami. Ni le kompakten in enostaven za zlaganje, da ga lahko spravite v dlan, ampak se tudi samodejno zažene in v trenutku zajame posnetke. Z vgrajenim podaljškom pridobite dinamične kote in popolne selfije. Na voljo je vrsta pametnih funkcij in vodnikov. Aplikacija DJI Outside omogoča učinkovito snemanje, urejanje in deljenje ter zajem vsakega nepozabnega trenutka.

Z Osmo Mobile 6 se podajte na razburljivo pustolovščino. Kompaktno in zložljivo zasnovo je enostavno spakirati, z magnetno sponko za hiter odklop telefona pa se lahko odpravite na pot, ne da bi vam bilo treba zapleteno razstavljati ohišje telefona. Vklopite ga ali vzemite ven - v trenutku ste pripravljeni na fotografiranje ali klicanje.

Osmo Mobile 6 se vklopi takoj, ko ga razstavite. Ko vstavite seznanjeni pametni telefon, se samodejno prikaže aplikacija DJI Outside in lahko začnete snemati. S 3-osno stabilizacijo boste posneli gladke in fantastične videoposnetke. Osmo Mobile 6 vključuje DJI-jevo napredno tehnologijo stabilizacije, s katero so vam na dosegu roke močni, stabilni rezultati brez tresljajev.

Z novo vgrajeno vrstico stanja priročno preverite raven napolnjenosti baterije, indikator stanja sistema in preklapljajte med načini gimbala. S pritiskom na gumb M lahko preklapljate med štirimi načini. Brez težav in brezhibno upravljajte povečavo in ostrenje z novim stranskim kolescem Osmo Mobile 6. Z vrtenjem kolesca prilagodite goriščno razdaljo za prilagodljivo kompozicijo ter popolnoma tekoče približujte in oddaljujte. Za še večji nadzor pa enkrat pritisnite stransko kolesce, da preklopite na ročno ostrenje.

Parametri

Parametri

Producent: DJI
Kategorija: Gimbali

Main parameters

Payload0.3kg