DJI RS 3 Combo

Ta izdelek ni več na voljo. Izberite eno od spodnjih možnosti.

Prikaži vse dodatke

Opis izdelka ČLANKI

Opis izdelka

Stabilizator DJI RS 3 filmskim ustvarjalcem in neodvisnim ekipam omogoča prilagodljivo in učinkovito snemanje. Je lahek in eleganten, s profesionalno stabilizacijo in poenostavljenimi upravljalnimi elementi za večjo ustvarjalno svobodo in široko paleto ustvarjalnih možnosti. DJI RS 3 je pripravljen, ko rečete.

Plošče za hitro sprostitev
Zaradi dvoslojnih plošč za hitro sproščanje je namestitev fotoaparata na RS 3 hitra in priročna, ne da bi bilo treba kardan po menjavi nove baterije ali pomnilniške kartice ponovno uravnotežiti. Na novo dodan gumb za natančno nastavitev osi nagiba omogoča premikanje fotoaparata naprej ali nazaj z milimetrsko natančnostjo, kar olajša doseganje natančnega ravnotežja pri menjavi objektivov.

Samodejno zaklepanje osi
RS 3 vam omogoča takojšnje ukrepanje. Ko je gimbal izklopljen, pritisnite in pridržite gumb za vklop, vse tri osi se bodo odklenile in gimbal se bo samodejno prilagodil, kar vam omogoča, da začnete delati v nekaj sekundah. Enkrat pritisnite gumb za vklop in osi se bodo samodejno zaklenile ter prešle v način mirovanja, zaradi česar bosta prevoz in potovanje bistveno učinkovitejša. Če pritisnete in držite gumb za vklop, se gimbal samodejno zloži in zaklene.

Brezžično upravljanje zaklopa
Z uporabo tehnologije Bluetooth z dvema načinoma podpira RS 3 brezžično upravljanje zaklopa, kar prihrani čas in trud pri vsaki uporabi. Po začetnem seznanjanju prek povezave Bluetooth lahko snemanje videoposnetkov in fotografiranje upravljate tako, da preprosto pritisnete gumb za snemanje na stabilizatorju. Predhodno seznanjeni fotoaparati se po prvi uporabi samodejno ponovno povežejo, s čimer odpade potreba po uporabi kabla za upravljanje fotoaparata.

Odlično razmerje med težo in obremenitvijo
RS 3 tehta le 1,3 kg (vključno z gimbalom, baterijskim držalom in ploščicami za hitro sproščanje), zato ga zlahka držite v eni roki, njegova nosilnost 3 kg pa je več kot dovolj za podporo običajnih fotoaparatov, vključno s Sonyjevim A7 ali Canonovim R5 z objektivom 24-70 mm f/2,8.

Algoritem stabilizacije RS tretje generacije
S stabilizacijskim algoritmom RS naslednje generacije fotoaparat RS 3 zagotavlja večjo stabilnost v vseh razmerah. Laboratorijsko testiranje je pokazalo, da RS 3 zagotavlja 20-odstotno povečanje stabilnosti v primerjavi z RSC 2 in brez težav obvladuje posnetke pod nizkim kotom ali v hipu ali pri preklapljanju med visokim in nizkim položajem.

Več kot le gladkost
Za še bolj gladke rezultate vklopite način SuperSmooth. RS 3 bo povečal navor motorja in tako še izboljšal stabilizacijo, kar vam bo omogočilo stabilne posnetke tudi v razmerah z veliko hitrostjo ali pri uporabi objektivov z ekvivalentno goriščno razdaljo 100 mm.

1.8-palčni zaslon OLED na dotik
V primerjavi z enobarvnim zaslonom modela RSC 2 ima RS 3 1,8-palčni barvni zaslon na dotik OLED, ki je za 80 % večji. Podpira tudi večino Roninovih nastavitev ter zagotavlja intuitivno in natančno upravljanje skupaj s prenovljenim uporabniškim vmesnikom.

Takojšnje preklapljanje med načini
Preprosto premaknite novo stikalo za način delovanja kardana, da preklopite med načini sledenja premikanju, sledenja premikanju in nagibanju ter FPV. Pri načinu FPV lahko izbirate tudi med načini 3D Roll 360, Portret ali Po meri, kar vam omogoča, da hitro nastavite opremo in začnete snemati.

Prilagodljiv sprednji vrtljivi izbirnik
Z vrtenjem sprednjega vrtljivega izbirnika upravljate povečavo ali ostrenje. Prilagodite ga lahko tudi za upravljanje zaklopa, zaslonke, ISO ali premikanja kardanskega obroča kamere, zaradi česar je izjemno primeren za enoročno upravljanje.

Spremljanje pametnega telefona
RS 3 podpira oddajnik slike Ronin (prej znan kot oddajnik slike Ronin RavenEye) za prenos HD prenosa v živo pri 1080p/30fps neposredno na mobilno napravo. Največja razdalja prenosa je 200 metrov, zakasnitev od konca do konca pa je le 60 ms. Pametni telefon je lahko za brezžično spremljanje povezan tudi s palico NATO naprave RS 3 prek nosilca za telefon.

Vgrajeno spremljanje in nadzor
Neposredno v aplikaciji Ronin lahko na daljavo prilagodite osvetlitev kamere ali z virtualno krmilno paličico upravljate kardan. To vam omogoča popolno izkušnjo spremljanja in nadzora.

Force Mobile
S slikovnim oddajnikom Ronin lahko pametni telefon uporabite kot krmilnik gibanja za daljinsko upravljanje gimbala RS 3 in tako dosežete bolj prilagodljive in dinamične premike fotoaparata.

Zasnova za hitro sprostitev
Novo baterijsko držalo RS 3 ima kasetno zasnovo, ki olajša menjavo baterij, poleg tega je manjše in lažje za shranjevanje v primerjavi z držalom RSC 2. Lahko ga celo polnite neodvisno od gimbala. Novo baterijsko držalo zagotavlja podaljšano življenjsko dobo baterije do 12 ur, kar je dovolj za neprekinjeno celodnevno snemanje. Podpira 18W PD hitro polnjenje s časom polnjenja le 2,5 ure. Uporabljate ga lahko tudi med polnjenjem, kar omogoča skoraj neomejeno napajanje modela RS 3.

Ročaj za aktovko
Prenovljen ročaj za kovček je zložljiv za priročno shranjevanje in je opremljen z novim ergonomskim ročajem, ki omogoča lažje in hitrejše nameščanje in preklapljanje v način za kovček. Z vgrajenim adapterjem in montažnim navojem 1/4"-20 je mogoče priključiti zunanje monitorje za lažje snemanje, zaradi česar je premikanje fotoaparata pod nizkim kotom bolj intuitivno.

Popolnoma nov motor za ostrenje
Naslednja generacija motorja za ostrenje DJI RS (2022) zagotavlja trikrat večji navor (do 1 Nm) in zmanjšuje hrup za 50 %. To zagotavlja bolj gladko ostrenje in zmanjšuje vpliv na snemanje zvoka. Za hitrejšo uporabo ima tudi strukturo hitrega sproščanja, ki omogoča enostavno montažo brez orodja.

Navpično držalo za fotoaparat
Namestite navpični nosilec, da fotoaparat navpično povežete z RS 3 in se izognete vratom za fotoaparat, kar vam omogoča enostavno fotografiranje v pokončnem položaju z različnih kotov za visokokakovostne vsebine v družabnih omrežjih.

ČLANKI

Parametri

Parametri

Producent: DJI
Kategorija: Gimbali

Blog in novice

Datum: 02. 01. 2024, Kategorija: Blog

DJI ActiveTrack

Funkcija ActiveTrack za samodejno sledenje objekta s fotoaparatom Panasonic LUMIX S (S1/S1R/S1H/S5/S5M2/S5M2X/BS1H) ali LUMIX G…

ČLANSTVO (6)

ČLANSTVO (6)

SmallRig Phone Holder for DJI Gimbals 4301

Držalo za telefon SmallRig za DJI Gimbals 4301 je posebej zasnovano za DJI RS 3 /
27.43 €
Na zalogi > 5 ks

SmallRig Extended Quick Release Plate for DJI RS 2 / Ronin-S / RS 3 / RS 3 Pro 3031B

SmallRig podaljšana ploščica za hitri sprožilec za DJI RS 2 / Ronin-S / RS 3 / RS
35.81 €
Na zalogi > 5 ks

SmallRig Wrist Support for DJI RS Series 4248

SmallRig Wrist Support for DJI RS Series 4248 pritrdi spodnji del DJI RS 3 / RS 3
44.19 €
Na zalogi > 5 ks

Remote Control Receiver Module for RS 2

  • Novo
106.33 €
Na zalogi 2 ks

Tilta Wireless Video Mounting Bracket for DJI Ronin

  • Novo
Ta nosilec se pritrdi pod osnovo sprejemnika gimbala in s pomočjo 90-stopinjske zasnove
16.79 €
Na zalogi 2 ks

Tilta Dual Handle Power Supply Bracket for DJI Ronin

Napajalni nosilec z dvema ročajema za RS2 omogoča napajanje fotoaparata RS2 z baterijo
301.08 €
Na zalogi 1 ks
  • Pokaži vse
  • DJI RS 3 Combo

    Stabilizator DJI RS 3 filmskim ustvarjalcem in neodvisnim ekipam omogoča prilagodljivo
    614.07 €