DSMC S35 Mg PL Mount 2.0 (BT)

DSMC S35 Magnesium PL Mount 2.0, ki ga je razvila družba RED DIGITAL CINEMA, omogoča nemoteno integracijo kinematografskih objektivov z bajonetom PL s kamerami DSMC in DSMC2 BRAIN. Ta nastavek se ponaša s kombinacijo lahke magnezijeve konstrukcije in robustnega zaklepnega mehanizma, kar zagotavlja vzdržljivost in minimalno dodatno težo pri uporabi objektivov…

Več informacij

Preverjamo / Pišite za razpoložljivost
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 1 ks
Praha 1 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

DSMC S35 Magnesium PL Mount 2.0, ki ga je razvila družba RED DIGITAL CINEMA, omogoča nemoteno integracijo kinematografskih objektivov z bajonetom PL s kamerami DSMC in DSMC2 BRAIN. Ta nastavek se ponaša s kombinacijo lahke magnezijeve konstrukcije in robustnega zaklepnega mehanizma, kar zagotavlja vzdržljivost in minimalno dodatno težo pri uporabi objektivov z nastavkom PL.

Trden zaklepni mehanizem zagotavlja varno in stabilno povezavo med nastavkom in fotoaparatom ter odpravlja vse skrbi glede stabilnosti objektiva med fotografiranjem. Vijaki z zapiralom še povečajo priročnost nastavka, saj omogočajo varno pritrditev in olajšajo postopek odstranjevanja nastavka.

Z magnezijevim nastavkom PL Mount 2.0 DSMC S35 lahko na fotoaparatih DSMC in DSMC2 BRAIN brez skrbi uporabljate kinematografske objektive z nastavkom PL, saj veste, da zagotavlja zanesljivo podporo vaši opremi, hkrati pa omogoča preprosto uporabo in učinkovito zamenjavo objektivov.

Parametri

Parametri

Producent:
Kategorija: Adapterji