Joby HandyPod Clip (Red)

HandyPod Clip je združljiv s pametnimi telefoni, kompaktnimi fotoaparati, osvetlitvenimi napravami in mikrofoni, zato je najboljši spremljevalec pri ustvarjanju nepozabnih vlogov in spominov. HandyPod Clip s kompaktnim in priročnim držalom za mobilni telefon tehta le 80 gramov, kar je manj kot polovica teže običajnega mobilnega telefona. Pripnite ga na nahrbtnik,…

Več informacij

19.48 € z DDV 15.97 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Opis izdelka

Opis izdelka

HandyPod Clip je združljiv s pametnimi telefoni, kompaktnimi fotoaparati, osvetlitvenimi napravami in mikrofoni, zato je najboljši spremljevalec pri ustvarjanju nepozabnih vlogov in spominov. HandyPod Clip s kompaktnim in priročnim držalom za mobilni telefon tehta le 80 gramov, kar je manj kot polovica teže običajnega mobilnega telefona. Pripnite ga na nahrbtnik, zanko na hlačah ali celo na trak torbice in se odpravite skozi vrata!

Spoznajte HandyPod Clip, majhen in eleganten stativ za vloganje, ki ima vgrajen karabin, da vam olajša življenje na poti! HandyPod Clip je spremenjena različica zelo priljubljenega stativa HandyPod 2. Gre za kompakten stativ z robustnimi nogami in kroglično glavo. Ena od njegovih nog je opremljena tudi s karabinom, zato ga lahko obesite kamor koli - na trak nahrbtnika ali celo na zanko hlač, da bo vaš stativ vedno pri roki!

Pozabite na tresoče se posnetke in tresoče se avtoportrete. S sponko HandyPod Clip lahko karabin uporabljate kot priročnega pomočnika, ki bo vašo napravo držal stabilno. Vgrajena zaklepna krogelna glava omogoča enostavno preklapljanje med vodoravnim in navpičnim snemanjem, kar poveča vsestranskost vaših videoposnetkov.

HandyPod Clip je združljiv s pametnimi telefoni, kompaktnimi fotoaparati, svetlobnimi napravami in mikrofoni, zato je vaš najboljši spremljevalec za ustvarjanje nepozabnih vlogov in spominov. Pritrdite ga, začnite ustvarjati in osvojite svet vloganja!

Parametri

Parametri

Producent: Joby
Kategorija: Namizni stativi

Main parameters

Payload0.5kg