K&F 105MM XV56 Nano-X Slim Variable/Fader NDX, HD, ND2~ND400, Waterproof, Anti Scratch, Green Coated

Uvoženo optično steklo filtra K&F Concept ND, izdelano iz vrhunskega japonskega stekla AGC in z 28 večplastnimi prevlekami, je zasnovano tako, da zagotavlja vrhunsko zmogljivost. Te prevleke znatno zmanjšujejo odseve in bleščanje ter zagotavljajo vrhunsko kakovost slike. Filter je izdelan tako, da je odporen na vremenske vplive, saj je na obeh straneh…

Več informacij

Posebni dogodki: 125.28 €
152.21 € 125.28 € z DDV 102.69 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 2 ks
Praha 2 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Uvoženo optično steklo filtra K&F Concept ND, izdelano iz vrhunskega japonskega stekla AGC in z 28 večplastnimi prevlekami, je zasnovano tako, da zagotavlja vrhunsko zmogljivost. Te prevleke znatno zmanjšujejo odseve in bleščanje ter zagotavljajo vrhunsko kakovost slike. Filter je izdelan tako, da je odporen na vremenske vplive, saj je na obeh straneh prevlečen z vodoodpornimi, proti praskam odpornimi, hidrofobnimi in na olje odpornimi premazi. Njegov okvir odlikuje edinstvena zasnova putika, ki omogoča natančno nastavitev zaustavitve, kar omogoča nemoteno snemanje videoposnetkov. Vsaka stopnja, od ND2 do ND400, je priročno označena na okvirju. Izjemno tanek 7,4 mm okvir filtra, ki je idealen za uporabo pri zelo širokem kotu, zagotavlja, da ni vinjetiranja niti pri goriščni razdalji 16 mm. Združljiv je z vsemi 105-milimetrskimi objektivi, fotografi pa morajo pred naročilom preveriti velikost navoja objektiva svojega fotoaparata, ki je običajno označena na ohišju objektiva ali natisnjena pod pokrovom objektiva s simbolom "ø" (premer). Ta filter ND je pomembno orodje za izboljšanje fotografiranja in snemanja videoposnetkov.

  • * 【Uvozno optično steklo】Ta ND-filter, izdelan iz vrhunskega japonskega optičnega stekla AGC s presenetljivimi 28 večplastnimi nanosi, zmanjšuje odseve in bleščanje ter zagotavlja vrhunsko kakovost slike.
  • * 【Vodoodporen in odporen na praske】Obojestranski večplastni hidrofobni premazi, ki so odporni na olje in praske.
  • * 【Putter Design za natančnost】Rama je domiselno zasnovana kot putter, kar vam omogoča natančno nastavitev postanka. Uporabniki, ki snemajo videoposnetke, lahko s pomožnimi orodji brez težav prilagodijo postanek. Vsaka postaja od ND2 do ND400 je priročno označena na okvirju, kar omogoča nemoteno 360-stopinjsko vrtenje za uporabo na več prizoriščih.
  • * 【Brez vinjetiranja】Najbolj tanek okvir, ki je zasnovan za uporabo pri zelo širokem kotu, meri le 7,4 mm, kar zagotavlja, da tudi pri goriščni razdalji 16 mm ni vinjetiranja.
  • * 【Izberite pravo velikost】Ta ND-filter je združljiv z vsemi 105-milimetrskimi objektivi. Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata. Velikost navoja vašega fotoaparata je označena nekje na ohišju objektiva ali natisnjena pod pokrovčkom objektiva. Pred to številko je vedno simbol "ø" (premer).
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri