K&F 49MM XB42 Nano-X CPL+Variable/Fader NDX ND2~ND32,Waterproof, Anti Scratch, Green Coated

Odkrijte moč filtra K&F Concept ND & CPL - filtra dva v enem, ki vam prihrani čas in izboljša vašo fotografsko igro. Ta filter združuje funkcije krožnega polarizatorja (CPL) in spremenljivega filtra nevtralne gostote (ND) v enem, zato vam ni treba menjavati dveh filtrov. Ne le da zmanjša količino svetlobe, ki vstopa v objektiv, temveč tudi izboljša…

Več informacij

Posebni dogodki: 70.5 €
106.32 € 70.5 € z DDV 57.79 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 3 ks
Praha 3 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Odkrijte moč filtra K&F Concept ND & CPL - filtra dva v enem, ki vam prihrani čas in izboljša vašo fotografsko igro. Ta filter združuje funkcije krožnega polarizatorja (CPL) in spremenljivega filtra nevtralne gostote (ND) v enem, zato vam ni treba menjavati dveh filtrov. Ne le da zmanjša količino svetlobe, ki vstopa v objektiv, temveč tudi izboljša vaše posnetke, saj zatemni nebo in hkrati obvladuje odseve. Zahvaljujoč vrhunski tehnologiji podjetja K&F se poslovite od učinka križa "X", ki ga običajno opazimo pri širokokotnih objektivih in filtrih s spremenljivo vrednostjo ND. Ta filter, izdelan iz profesionalnega optičnega stekla z večplastno prevleko, omogoča le 0,7-odstotno prepustnost svetlobe. Poleg tega je vodoodporen in odporen na praske, kar zagotavlja zanesljivo zaščito vašega dragocenega objektiva. Okvirji filtra so izdelani iz trpežne aluminijeve zlitine, na robu pa imajo nazobčano obliko za lažjo namestitev. Poleg tega so označeni od Min do ND32, kar omogoča priročno izbiro želene jakosti filtra ND. Za zagotovitev združljivosti preverite velikost navoja za objektiv vašega fotoaparata, ki je običajno navedena na ohišju objektiva ali natisnjena pod pokrovčkom objektiva in jo vedno spremlja simbol "ø" (premer). Na primer, "ø67" ustreza velikosti navoja za objektiv 67 mm. S tem vsestranskim in naprednim filtrom izboljšajte svojo fotografijo.

  • * 【ND in CPL filter 2 v 1】 En filter ima funkcijo CPL in spremenljivega ND filtra, prihrani vam čas za zamenjavo dveh filtrov; ne more samo zmanjšati količine svetlobe, ki vstopa v objektiv, temveč tudi zatemniti nebo, hkrati pa obvladati odseve.
  • * 【Nič križa "X" na slikah】Sproščajte se od križa "X" na slikah, K&F uporablja vrhunsko tehnologijo, s katero se boste poslovili od te pogoste težave pri širokokotnih objektivih in spremenljivih ND-filtrih.
  • * 【Material】Naredili so ga dokončana profesionalna optična stekla, večplastni premaz, ki omogoča le 0,7-odstotno prepustnost svetlobe in je vodoodporen, odporen na praske, kar lahko zaščiti vaš dragoceni objektiv.
  • * 【Filtrski okvirji】Filtrski okvirji so izdelani iz aluminijeve zlitine, nazobčana oblika roba okvirja omogoča enostavno namestitev. Na okvirju je 5 oznak od Min do ND32, kar vam omogoča, da se prepričate o zaustavitvah filtra ND.
  • * 【Note】 Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata (običajno je označen nekje na ohišju objektiva ali natisnjen pod pokrovčkom objektiva). Pred številko je vedno simbol "ø" (premer).
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri