K&F 58MM XB42 Nano-X CPL+Variable/Fader NDX ND2~ND32,Waterproof, Anti Scratch, Green Coated, W/O B

ND in CPL filter 2 v 1. En filter ima funkcijo CPL in spremenljivega ND filtra, prihranite si čas za zamenjavo dveh filtrov; ne more samo zmanjšati količine svetlobe, ki vstopa v objektiv, temveč tudi zatemniti nebo in hkrati obvladati odseve.

Več informacij

Posebni dogodki: 66.94 €
116.39 € 66.94 € z DDV 54.87 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 3 ks
Praha 3 ks
Opis izdelka SPECIFIKACIJE

Opis izdelka

ND in CPL filter 2 v 1. En filter ima funkcijo CPL in spremenljivega ND filtra, prihranite si čas za zamenjavo dveh filtrov; ne more samo zmanjšati količine svetlobe, ki vstopa v objektiv, temveč tudi zatemniti nebo in hkrati obvladati odseve.

  • * 【ND in CPL filter 2 v 1】 En filter ima funkcijo CPL in spremenljivega ND filtra, prihrani vam čas za zamenjavo dveh filtrov; ne more samo zmanjšati količine svetlobe, ki vstopa v objektiv, temveč tudi zatemniti nebo, hkrati pa obvladati odseve.
  • * 【Nič križa "X" na slikah】Sproščajte se od križa "X" na slikah, K&F uporablja vrhunsko tehnologijo, s katero se boste poslovili od te pogoste težave pri širokokotnih objektivih in spremenljivih ND-filtrih.
  • * 【Material】Naredili so ga dokončana profesionalna optična stekla, večplastni premaz, ki omogoča le 0,7-odstotno prepustnost svetlobe in je vodoodporen, odporen na praske, kar lahko zaščiti vaš dragoceni objektiv.
  • * 【Filtrski okvirji】Filtrski okvirji so izdelani iz aluminijeve zlitine, nazobčana oblika roba okvirja omogoča enostavno namestitev. Na okvirju je 5 oznak od Min do ND32, kar vam omogoča, da se prepričate o zaustavitvah filtra ND.
  • * 【Note】 Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata (običajno je označen nekje na ohišju objektiva ali natisnjen pod pokrovčkom objektiva). Pred številko je vedno simbol "ø" (premer).
K&F Concept Variable ND2-ND32 (1-5 Stops) & Circular Polarizer Filter Function 2-in-1 with 28 Multi-Layer Coatings for Camera Lens
K&F Concept Spremenljiv filter ND2-ND32 (1-5 stopenj) in krožni polarizator 2 v 1 z 28 večplastnimi premazi za objektiv fotoaparata
Spremenljiv ND2-ND32: omogoča nastavitev 5 stopenj, od ND2/ND4/ND8/ND16/ND32, široko področje uporabe.
Filter CPL: običajno se uporablja za izboljšanje barv in kontrasta, zlasti za fotografiranje belih oblakov in modrega neba.
Why You Need a Tripod?
28 Multi-Layer Coated
28 večplastnih prevlek
Obe strani stekla z nanometrskimi premazi , vodoodporni, odporni na praske, hkrati pa zagotavljajo visoko kakovost ločljivosti in prvovrstno kakovost fotografij.
Variable ND & CPL Function 2-in-1
Spremenljiva funkcija ND in CPL 2-v-1
Združena spremenljiva funkcija ND in CPL v enem filtru lahko doseže funkcije filtra ND in filtra CPL hkrati, zato ni treba znova privijati dveh filtrov. Z vrtenjem filtra nd lahko nadzorujete vstop svetlobe v objektiv in ustvarite svilnato gladko gibanje predmetov. Filter CPL za izboljšanje barv in kontrasta.
No
Brez križa "X" na slikah
Tehnologija zaklepanja samokadra , ki se med vrtenjem na Min konec ali stopenj ND32 popolnoma izogne temnemu križu "X" na širokokotnem objektivu.
28 Multi-Layer Coated
Variable ND & CPL Function 2-in-1
No
Variable ND & CPL Function 2-in-1

SPECIFIKACIJE

FILTER
Odbojnost 0.2%
Velikost 58 mm
Serija Serija Nano-X
Priporočeni prizori Snemanje videoposnetkov/pokrajinska fotografija
Funkcija Odstranjevanje bleščanja/ne križanje X/učinek zmanjšanja svetlobe
Ustavi 0.3 do 1,5(1 do 5 stopenj)
Material filtra Japonsko steklo AGC
Večplastna prevleka 28 slojev
Vodoodporen
Odporen na praske
HD
Prepustnost
Zaščita pred odbojnostjo
Vzorec
Debelina filtra 9.3 mm
Oblika Krog
Material obroča Letalska aluminijeva zlitina
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri

Main parameters

Filter typeCPL in spremenljivi ND
Format58 mm