K&F 66 "/168cm Camera Tripod,Lightweight and Compact Aluminum Super Portable DSLR Tripod

Izkusite neprimerljivo prilagodljivost s stativom K&F Concept s tridelno nogo, ki hitro prilagodi delovno višino od 79 cm/31,1'' do 168 cm/66,1'', kar zadovolji 90 % fotografskih zahtev glede višine. Kompaktna zložena dolžina 42 cm/16,5'' zagotavlja brezskrbno potovanje. Stativ se ponaša s 360-stopinjskim panoramskim kovinskim krogličnim glavnikom CNC,…

Več informacij

Posebni dogodki: -28%
89.53 € 64.79 € z DDV 53.11 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 5 ks
Praha 5 ks, Budapest 1 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Izkusite neprimerljivo prilagodljivost s stativom K&F Concept s tridelno nogo, ki hitro prilagodi delovno višino od 79 cm/31,1'' do 168 cm/66,1'', kar zadovolji 90 % fotografskih zahtev glede višine. Kompaktna zložena dolžina 42 cm/16,5'' zagotavlja brezskrbno potovanje. Stativ se ponaša s 360-stopinjskim panoramskim kovinskim krogličnim glavnikom CNC, ki zagotavlja varno nosilnost 8 kg/17,6 kg za nemoteno panoramsko fotografiranje. Sistem hitrega zaklepanja noge omogoča enostavno upravljanje z eno roko, kar prihrani čas in vam omogoča, da se osredotočite na umetnost fotografiranja. Ta stativ tehta le 1,1 kg/2,42 kg, zato spreminja pravila igre za fotografiranje na potovanjih na prostem. Uživajte v izboljšani združljivosti s standardnim 1/4-palčnim navojem, zaradi česar je primeren za večino ploščic Arca-Swiss s hitrim sproščanjem, fotoaparate, DSLR-je, projektorje, teleskope in celo mobilne telefone za selfije, prenose v živo in snemanje s časovnim zamikom s sponko za mobilni telefon. Izboljšajte svojo fotografijo z vrhunskim potovalnim spremljevalcem.

  • * 【Lahko nastavljiva - izjemno prilagodljiva】3 sekcijska noga lahko v nekaj sekundah prilagodi delovno višino stativa od 79 cm/31,1'' do 168 cm/66,1'', kar lahko izpolni približno 90 % zahtev glede fotografske višine; zložena dolžina je le 42 cm/16,5'', kar bo v največji meri rešilo problem prenašanja za vas in omogočilo potovanje brez skrbi.
  • * 【Kovinska kroglična glava CNC za 360° panoramsko fotografiranje】K&F Concept ekskluzivna 25 mm kovinska kroglična glava zagotavlja varno nosilnost 8 kg/17,6 kg, blaženje brez olja pa lahko zadosti potrebam izjemno gladkega 360° panoramskega fotografiranja; anodizirana s postopkom CNC za boljšo odpornost proti obrabi in koroziji.
  • * 【Uporaba časa pri snemanju】 S sistemom hitrega zaklepanja noge lahko z eno roko v nekaj sekundah odprete in zaprete vse gumbe. Uporaba je zelo preprosta, s čimer prihranite čas, vi pa se lahko bolj osredotočite na uživanje v fotografiranju.
  • * 【Super prenosen za potovanja】teža tega stativa je le 1,1 kg/2,42 kg, kar močno presega omejitev teže običajnih stativov. je kot nalašč za fotografiranje na prostem na potovanjih.
  • * 【Večja združljivost】Tudi stativ za fotoaparat s standardnim 1/4-palčnim navojem, ki ga je mogoče uporabiti za večino plošč za hitro sproščanje Arca-Swiss; vijak 1/4" je primeren za večino fotoaparatov, DSLR fotoaparatov, projektorjev in teleskopov itd; s sponko za mobilni telefon lahko uporabite tudi mobilni telefon za potovalne selfije, prenos v živo in časovno prelomno fotografiranje.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Stativi