K&F 67MM Nano-X Black Mist Filter 1/8, HD, Waterproof, Anti Scratch, Green Coated

Razpršilni filter K&F Concept 1/8 black je vsestransko orodje za doseganje mehke, laskave osvetlitve na fotografijah in videoposnetkih. Z obojestransko tehnologijo poliranja zagotavlja visoko ločljivost pri goriščni razdalji 550 mm. Izdelan je iz zelo natančnega japonskega optičnega stekla AGC in ima večplastne prevleke, zato ponuja izjemno preglednost…

Več informacij

Posebni dogodki: 58.68 €
58.68 € z DDV 48.1 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Na poti 2 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Razpršilni filter K&F Concept 1/8 black je vsestransko orodje za doseganje mehke, laskave osvetlitve na fotografijah in videoposnetkih. Z obojestransko tehnologijo poliranja zagotavlja visoko ločljivost pri goriščni razdalji 550 mm. Izdelan je iz zelo natančnega japonskega optičnega stekla AGC in ima večplastne prevleke, zato ponuja izjemno preglednost s 87-odstotno prepustnostjo, hkrati pa učinkovito zmanjšuje odboje od samega filtra. Zaradi 28-slojnih prevlek je hidrofoben, odporen proti praskam in odporen na olje, kar zagotavlja, da kakovost slike ni ogrožena, in omogoča enostavno čiščenje. Njegov izjemno tanek 3,3 mm okvir preprečuje vinjetiranje in temne vogale tudi pri širokokotnih in telefoto objektivih, zahvaljujoč nedrseči zasnovi CNC za enostavno namestitev in odstranitev. Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata, saj je ta filter združljiv z vsemi 67-milimetrskimi objektivi. Velikost navoja vašega fotoaparata je običajno označena na ohišju objektiva ali natisnjena pod pokrovčkom objektiva, pred katerim je simbol "ø" (premer). Odličen za fotografe in snemalce, ki želijo ustvariti mehke, profesionalno oblikovane slike, zlasti za posebne priložnosti, kot so posnetki za valentinovo.

  • * 【Funkcija 】Fotografski filter K&F Concept 1/8 black diffuison omogoča, da je svetloba slike ali videoposnetka mehka in nadzoruje poudarjene bleščanje, zaradi česar je koža ali pore bolj občutljiva, tehnologija dvostranskega poliranja zagotavlja visoko ločljivost v goriščni razdalji 550 mm.Fotografska oprema za snemanje valentinovega
  • * 【Uvoz optičnega stekla AGC】Črni difuzijski1/8 filter Izdelan iz japonskega optičnega stekla AGC visoke natančnosti, večplastni premaz za dodatno preglednost do 87-odstotne prepustnosti, ki učinkovito zmanjša odsev, ki prihaja iz samega filtra.
  • * 【28 Večplastni premazi】Črni difuzijski 1/8 filter K&F z dvostranskimi premazi, hidrofobnimi, odpornimi na praske in olje, ki ne vplivajo na kakovost slik, enostaven za čiščenje in prenašanje.
  • * brez vinjetiranja 】Ta črni difuzijski filter 1/8 z izjemno tankim okvirjem le 3,3 mm preprečuje vinjetiranje in temne kote na širokokotnih in telefoto objektivih, okvir CNC-Non slip design je enostaven za namestitev in odstranitev.
  • * 【Note】Ta črni mehki 1/8 filter je združljiv z vsemi 67 mm objektivi. Pred naročilom preverite velikost navoja objektiva vašega fotoaparata. Velikost navoja objektiva vašega fotoaparata bo označena nekje na ohišju objektiva ali natisnjena pod pokrovčkom objektiva. Pred to številko je vedno simbol "ø" (premer).
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri

Main parameters

Filter typeBlack Mist
Format67 mm