K&F 82MM Variable Star 4-8 Filter, Green Coated Optical Glass

Vloga nastavljivega ogledala z zvezdno svetlobo je, da uporabnikom zagotavlja bolj prilagojene in ustvarjalne možnosti. Tradicionalni filtri za zvezdno svetlobo imajo običajno le en fiksni učinek zvezdne svetlobe, ki ne more zadovoljiti potreb vseh uporabnikov. Nastavljivo ogledalo zvezdne svetlobe uporabnikom omogoča, da v filtru prosto nastavijo 4- in 8-vrstični…

Več informacij

30.21 € z DDV 24.76 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 1 ks
Praha 1 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Vloga nastavljivega ogledala z zvezdno svetlobo je, da uporabnikom zagotavlja bolj prilagojene in ustvarjalne možnosti. Tradicionalni filtri za zvezdno svetlobo imajo običajno le en fiksni učinek zvezdne svetlobe, ki ne more zadovoljiti potreb vseh uporabnikov. Nastavljivo ogledalo zvezdne svetlobe uporabnikom omogoča, da v filtru prosto nastavijo 4- in 8-vrstični učinek zvezdne svetlobe v skladu s svojimi željami in ustvarjalnimi potrebami.

1. Nastavljiv filter za zvezdno svetlobo uporablja tehnologijo 18-slojnega premaza, ki lahko učinkovito zmanjša odboj in razpršitev, izboljša stopnjo prenosa svetlobe ter zagotovi jasnejši in svetlejši učinek zvezdne svetlobe. Tehnologija prevleke lahko tudi učinkovito zmanjša izgubo svetlobe, zato je slika bolj živa in nežna.
2. Z nastavljivo funkcijo 4 in 8 vrstic lahko uporabniki izberejo število vrstic glede na svoje potrebe, prilagodijo učinek zvezdne svetlobe glede na različna snemalna okolja in teme ter dosežejo natančnejše ustvarjanje.
3. Zrcalo za prilagajanje zvezd je izdelano iz visokokakovostnega optičnega steklenega materiala, ki lahko učinkovito zmanjša razpršitev in popačenje svetlobe ter zagotovi čist in resničen učinek zvezdne svetlobe
4. Izdelano je iz visoko trdnega materiala iz aluminijeve zlitine, zato ima značilnosti lahkega in močnega. Aluminijasti okvirji lahko ne le učinkovito ščitijo objektiv, temveč zagotavljajo tudi stabilno podporo in izkušnje pri uporabi, kar je za uporabnike priročno za prilagajanje in upravljanje.
5. Lahka in prenosna zasnova, ki jo lahko uporabniki enostavno prenašajo in uporabljajo, ne glede na to, ali gre za fotografiranje na prostem ali potovanje, lahko uporabniki nosijo nastavljivo ogledalo z zvezdno svetlobo, kadar koli in kjer koli, da dosežejo prilagojen učinek fotografiranja zvezd."

Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri

Main parameters

Filter typeVariable Star
Format82 mm