K&F Alpha Sling 10L

33.57 € z DDV 27.51 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 5 ks
Praha 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Ta izdelek je K&F tok serije srednjega in visokega razreda ramenske torbe, vodoodporen in odporen na praske design, en stroj dve ogledali, s strokovno opremo, lahko odstranite strokovno EVA objektiv kamere pregrade, kot vsakodnevno potovanje in strokovno ramensko torbo za kamero. Občinstvo fotografov in fotografskih navdušencev, ki se osredotočajo na vožnjo na delo, enostavno prenašanje, potovanja za ulično fotografijo itd.
  • * 【Multiple ways to carry the bag】With a size of 33*22*15cm / 13.1"*8.8"*6", K&F Concept Alpha Camera Sling Bag holds a capacity of 10L, and easily accommodates one camera and two lenses. Ta torba za fotoaparat je vsestransko uporabna, zato jo lahko uporabljate kot torbo za na ramo, torbo za čez telo, torbo za pas, torbo na prsih ali torbico.
  • * 【Vsestranska zaščita】Vrečka za fotoaparat K&F Concept Alpha je izdelana iz vodoodporne, na praske in obrabo odporne tkanine, s prilagodljivimi predali za vašo profesionalno fotografsko opremo in dodatke.Ta vrečka za fotoaparat uporablja 10 mm bombaž EPE visoke gostote, odporen na udarce, in zagotavlja vsestransko učinkovito zaščito vaše opreme pred poškodbami. Odstranljivi predal je priročen ne le za profesionalni objektiv fotoaparata EVA, temveč tudi za vsakodnevno vožnjo na delo in profesionalno fotografijo.
  • * 【Varnostna zasnova】Za največje udobje ima ta torba na rami dvojno zadrgo. Potegnite levo ali desno in jo odprite kadar koli in kjer koli ter ujemite čudovit trenutek. Obročki zadrge so lahko med seboj povezani, kar je bolj varna zasnova proti kraji za vašo opremo fotoaparata.
  • * 【Dobro organizirani predali】K&F Concept Alpha Camera Sling Bag ima kar tri plasti predalov, v katere lahko ločeno shranite fotoaparate, dodatno opremo in osebne predmete. Čista, dobro organizirana in z enostavnim dostopom do vsakega predmeta.
  • * 【Udobna za nošenje】Ramena torbe za fotoaparat so nastavljiva do 130 cm. Zasnovani so tako, da so daljši in širši od večine torb za fotoaparat sling na trgu, zato so primerni za najrazličnejše oblike telesa. Magnetna varnostna zaponka lahko zadrži do 60 kg, nastavljiv prsni trak pa drži nahrbtnik tesno ob telesu, tako da lahko brez tresljajev hodite na daljše pohode.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Vrečke drugo