K&F Beta Backpack Zip 20L

K&F Concept Camera Backpack 20L Blue je prilagodljiv in trpežen, hkrati pa lahek za fotografiranje, pohodništvo in potovanja. S stransko odprtino vam omogoča hiter dostop do fotoaparata ali druge opreme, ko morate ujeti trenutek. Sprejme fotoaparat s tremi objektivi, stativom in kompletom dronov. Z zmogljivostjo 20 l in notranjimi merami 10" Dx6" Šx11"…

Več informacij

64.91 € z DDV 53.2 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Na poti 1 ks
Koda artikla:
KF13.066V13
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

K&F Concept Camera Backpack 20L Blue je prilagodljiv in trpežen, hkrati pa lahek za fotografiranje, pohodništvo in potovanja. S stransko odprtino vam omogoča hiter dostop do fotoaparata ali druge opreme, ko morate ujeti trenutek. Sprejme fotoaparat s tremi objektivi, stativom in kompletom dronov. Z zmogljivostjo 20 l in notranjimi merami 10" Dx6" Šx11" V (26x16x28 cm) je v tem nahrbtniku za fotoaparat dovolj prostora za fotoaparat Canon r5 s priloženim objektivom 70-200 mm, dva objektiva, en komplet DJI Mini 3 Pro, baterije, kable itd. V stranskem žepu lahko shranite stativ ali monopod.

  • * 【 Stranska odprtina za hiter dostop】 K&F Concept Camera Backpack 20L Blue je prilagodljiv in trpežen, hkrati pa lahek za fotografiranje, pohodništvo in potovanja. S stransko odprtino omogoča hiter dostop do fotoaparata ali druge opreme, ko morate ujeti trenutek.
  • * 【Vzame fotoaparat s tremi objektivi, stativom in kompletom dronov 】 Z zmogljivostjo 20 l in notranjimi dimenzijami 10" Dx6" Šx11" V (26x16x28 cm) je v tem nahrbtniku za fotoaparat dovolj prostora za fotoaparat Canon r5 s priloženim objektivom 70-200 mm, dva objektiva, en komplet DJI Mini 3 Pro, baterije, kable itd. V stranskem žepu lahko shranite stativ ali monopod.
  • * 【Organizirano, a prilagodljivo shranjevanje】 Glavni del nahrbtnika za fotoaparat K&F Concept je razdeljen na tri dele za fotoaparat in opremo, 15,6-palčni prenosni računalnik in druge osebne predmete. Z odstranljivim delilnikom lahko nahrbtnik za fotoaparat prilagodite v organizirano in smiselno shranjevanje za vaše potovanje in fotografiranje.
  • * 【Vodoodporen in trpežen material】 Za obvladovanje nepričakovanih situacij med fotografiranjem, pohodništvom in potovanji je ta nahrbtnik za fotoaparat izdelan iz vodoodpornega in trpežnega poliestrskega materiala 900D, ki je odporen na praske in raztrganine ter zagotavlja popolno zaščito opreme fotoaparata. Zgostitev pregrade iz pene EPE v glavnem predelu pomaga zmanjšati udarce in pritisk. V paketu je priložen pokrov za dež.
  • * 【Izjemno udobje in prijaznost za potovanja】Nastavljiva prsna zaponka skupaj z zračnim, hitro sušečim mrežastim oblazinjenim hrbtom in naramnicami pomaga uravnotežiti in zmanjšati pritisk bremena na vaša ramena, hrbet in pas. Nahrbtnik za fotoaparat zagotavlja popolno udobje tudi ob polni obremenitvi. Opremljen je tudi s trakom za voziček, ki ga lahko pritrdite na kovček.