K&F CNC machining of mini mobile phone mirror folding bracket

Kletka za zajca za mobilni telefon ima edinstven koncept zasnove. Ko je zložena, se lahko spremeni v mobilni telefon. Je zelo kompaktna in prenosna. Tehta le 232 g. Je enostavna za shranjevanje, prenašanje in uporabo. Na potovanjih, pri dejavnostih na prostem ali pri vsakodnevni uporabi jo lahko vzamete ven in kadar koli in kjer koli priročno snemate visokokakovostne…

Več informacij

39.16 € z DDV 32.1 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Kletka za zajca za mobilni telefon ima edinstven koncept zasnove. Ko je zložena, se lahko spremeni v mobilni telefon. Je zelo kompaktna in prenosna. Tehta le 232 g. Je enostavna za shranjevanje, prenašanje in uporabo. Na potovanjih, pri dejavnostih na prostem ali pri vsakodnevni uporabi jo lahko vzamete ven in kadar koli in kjer koli priročno snemate visokokakovostne videoposnetke.

  • * Kletka za zajca za mobilni telefon je zasnovana z dvema ročajema, zato je fotografiranje z mobilnim telefonom bolj stabilno in nemoteno. Podpira tudi funkcijo 360-stopinjske nastavitve obračanja ročaja. Po potrebi lahko potiskate in vlečete, snemate nizko, sledite in izvajate druge gibe fotoaparata ter tako pridobite več kotov snemanja in ustvarjalnosti.
  • * Zajčja kletka je izdelana iz materiala iz aluminijeve zlitine, ki zagotavlja stabilno oporo, da mobilni telefon med fotografiranjem ostane stabilen ter se izogne tresenju in zamegljenim slikam.
  • * Nosilec za zajčjo kletko lahko podpira mobilne telefone z največjo širino 84 mm, kar zagotavlja, da lahko mobilni telefon brez težav uporabljate za snemanje videoposnetkov.
  • * Zajčja kletka je opremljena s 3 vmesniki za hladno čeveljnico in 5 1/4-palčnimi vijačnimi vmesniki, kar vam omogoča enostavno namestitev in uporabo polnilnih luči, mikrofonov ali drugih dodatkov za izboljšanje kakovosti in učinka snemanja videoposnetkov. Ima tudi standardni vmesnik Arca-Swiss in ga je mogoče namestiti na stativ.
1
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Naprave za mobilne telefone