K&F Concept 2022 New Design High Precision Lens Adapter Mount, NIK-FX IV PRO

Odkrijte nove možnosti z adapterskim obročem za objektiv Nikon serije F na ohišje Fuji serije X. Ta adapter je natančno izdelan iz visokokakovostne bakrene aluminijeve zlitine in zagotavlja vzdržljivost ter udoben in gladek postopek razstavljanja in sestavljanja. S popolnim ročnim upravljanjem, stabilno zasnovo in protizdrsnimi funkcijami zagotavlja varno…

Več informacij

49.24 € z DDV 40.36 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 3 ks
Praha 3 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Odkrijte nove možnosti z adapterskim obročem za objektiv Nikon serije F na ohišje Fuji serije X. Ta adapter je natančno izdelan iz visokokakovostne bakrene aluminijeve zlitine in zagotavlja vzdržljivost ter udoben in gladek postopek razstavljanja in sestavljanja. S popolnim ročnim upravljanjem, stabilno zasnovo in protizdrsnimi funkcijami zagotavlja varno prileganje. Logotip z rdečo piko označuje natančno poravnavo, kar olajša namestitev in odstranitev brez napora. Kombinacija spojnega obroča in bajoneta je tesno integrirana, kar odpravlja vsakršno možnost ohlapnosti. S tem zanesljivim in uporabniku prijaznim adapterjem izboljšajte svoje fotografske izkušnje.

  • * Adaptacijski obroč za objektiv Nikon serije F na ohišje Fuji serije X.
  • * Visokokakovostna natančna izdelava iz bakrene aluminijeve zlitine, vzdržljiva, udobna in gladka demontaža in montaža.
  • * Popoln ročni nadzor, oblika in postavitev sta stabilna, ne zdrsne zlahka, bolj varno.
  • * Logotip rdeče pike, natančna poravnava, enostavna namestitev in odstranitev.
  • * Spojni obroč s kombinacijo bajoneta je tesen in gladek, brez pojava ohlapnosti.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Adapterji