K&F Concept Action camera bracket

Nosilec SUREWO za motoristično čelado ima posebno držalo z nastavljivimi sklepi za vsestransko namestitev kamere. S priloženimi gumijastimi blazinicami, lepljivimi blazinicami, zaponko z varnostno vrvjo in ključem ta portfelj dodatne opreme ponuja varne in prilagodljive možnosti pritrditve, s katerimi lahko svoje pustolovščine posnamete z več kotov in pol…

Več informacij

16.78 € z DDV 13.75 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Nosilec SUREWO za motoristično čelado ima posebno držalo z nastavljivimi sklepi za vsestransko namestitev kamere. S priloženimi gumijastimi blazinicami, lepljivimi blazinicami, zaponko z varnostno vrvjo in ključem ta portfelj dodatne opreme ponuja varne in prilagodljive možnosti pritrditve, s katerimi lahko svoje pustolovščine posnamete z več kotov in položajev.

  • * Posebno držalo za čelado: Sestavljen je iz 4 sklepov, ki so povezani z vijaki. Vijaki so nastavljivi, tako da jih lahko obračate, vsak od njih pa se lahko obrne za 180 stopinj. Če je, vam bomo dali adapter s, ki se ujema z navojno luknjo vašega fotoaparata na dnu.
  • * Gumijaste blazinice in lepljive blazinice: Gumijaste blazinice so razdeljene na ukrivljene in ravne vrste, ki jih lahko uporabite glede na razmere. Vodoodporne gumijaste blazinice industrijske trdnosti, ki vam pomagajo pri namestitvi kamere na čelado. Opomba: Po prvi namestitvi pustite stojalo stati 24 ur, preden ga začnete uporabljati.
  • * Varnostna vrvna zaponka in ključ: Po namestitvi kamere lahko pritrdite varnostno vrv, ki zagotavlja dvojno zaščito. S ključem lahko nastavite vse razen spodnjega vijaka, pri čemer boste morali uporabiti svoj izvijač.
  • * Profesionalna zbirka dodatne opreme: SUREWO, ki je priložen izdelku, omogoča namestitev kamere v več položajev: Surewo, nosilec za motoristično čelado in nosilec s kavljem J-hook. Z nastavkom za kamero za motorno kolo namestite kamero na brado ali stranski del čelade. S kavljem J lahko kamero namestite na vrh čelade. Namestite jo lahko tudi na smuči/surf deske. Vse je odvisno od vaših želja.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Action Cameras