K&F Concept Beta Backpack 20L V8

Nahrbtnik za fotoaparat podjetja K&F Concept z veliko prostornino 20 l omogoča vsestransko shranjevanje. Njegova kakovostna izdelava, vključno z nadgrajeno tehnologijo ojačitve, zagotavlja vzdržljivost in zaščito opreme za fotoaparat, prenosnih računalnikov in osebnih predmetov. Premišljena zasnova s stranskim in hrbtnim dostopom, zračnimi trakovi in specializiranimi…

Več informacij

Posebni dogodki: 105.55 €
105.55 € z DDV 86.52 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 2 ks
Praha 2 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Nahrbtnik za fotoaparat podjetja K&F Concept z veliko prostornino 20 l omogoča vsestransko shranjevanje. Njegova kakovostna izdelava, vključno z nadgrajeno tehnologijo ojačitve, zagotavlja vzdržljivost in zaščito opreme za fotoaparat, prenosnih računalnikov in osebnih predmetov. Premišljena zasnova s stranskim in hrbtnim dostopom, zračnimi trakovi in specializiranimi notranjimi žepi ustreza potrebam fotografov ter zagotavlja udobno in organizirano potovalno izkušnjo.

  • * 【Velika zmogljivost】30*18*44cm, približno 20L. Zgornji predel se uporablja za shranjevanje različnih osebnih predmetov, kot so oblačila, denarnica, mobilni telefon ali bliskavica; na voljo je tudi predal za prenosni računalnik do velikosti 15,6 palca. V spodnji predal lahko shranite 1 fotoaparat + 4 objektive in drugo dodatno opremo, kot so filtri, baterije ali pomnilniške kartice, ali za dron DJI.
  • * 【Dostop s strani in hrbta】Profesionalna hrbtna popolnoma odprta zasnova vam pomaga pregledno organizirati vse predele in opremo; hiter stranski dostop vam omogoča, da med nošenjem v kratkem času pridete do svoje opreme.
  • * 【Kakovosten material】 Vsi šivani deli torbe za fotoaparat imajo nadgrajeno tehnologijo ojačitve, nosilnost do 21 kg. Vodoodbojen in proti raztrganju odporen najlon visoke gostote 900D, močno ojačani šivi in zadrge proti kraji. trpežna in vzdržljiva, PE plošča + pregrada iz pene EPE, močna in trdna, blaženje udarcev in dekompresija, za dobro zaščito vaše opreme.
  • * 【Ponuja vam enostavno potovanje】Dihajoči trakovi iz zračne mreže in ergonomsko dobro oblazinjen hrbet poskrbijo za hladno in udobno počutje; nastavljiv prsni pas poskrbi, da so trakovi tesno na ramenih, kar zmanjša težo.
  • * 【Načrtovan za fotografe】Specialni notranji žepi, namenjeni shranjevanju fotografskih rezervnih delov, kot so filtri, adapterski obročki itd. Skriti sprednji žep za shranjevanje vsakodnevnih pripomočkov. v stranskih žepih lahko nosite steklenico vode ali dežnik.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Torbe za fotoaparate