K&F Concept DJI Osmo Action 4 ND&PL Filter Kit ND8&PL+ND16&PL+ND32&PL+ND64&PL 4 Pack, Optical Glass

Komplet filtrov ND K&F Concept za Osmo Action 4 vključuje filtre ND8&PL, ND16&PL, ND32&PL in ND64&PL, ki upočasnijo hitrost zaklopa za 3/4/5/6 zaslonk in zmanjšajo osvetlitev brez kromatske aberacije. Filtri so izdelani iz visokokakovostnega japonskega stekla AGC z 28-slojnim nanopovlakom, zato so vodoodporni, odporni na praske, plesen…

Več informacij

45.88 € z DDV 37.61 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Komplet filtrov ND K&F Concept za Osmo Action 4 vključuje filtre ND8&PL, ND16&PL, ND32&PL in ND64&PL, ki upočasnijo hitrost zaklopa za 3/4/5/6 zaslonk in zmanjšajo osvetlitev brez kromatske aberacije. Filtri so izdelani iz visokokakovostnega japonskega stekla AGC z 28-slojnim nanopovlakom, zato so vodoodporni, odporni na praske, plesen in olje ter zagotavljajo slike visoke ločljivosti. Ultralahki filtri z okvirjem iz zlitine letalskega aluminija tehtajo le po 0,5 g, kar zagotavlja, da ne vplivajo na delovanje fotoaparata, njihova počrnjena površina pa zmanjšuje odseve. Zasnova s hitrim sproščanjem omogoča enostavno montažo ter zagotavlja robustno in trdno prileganje kardanskim kameram.

  • * 【Osmo Action 4 Set ND filtrov】 Ta komplet filtrov K&F Concept, ki je posebej zasnovan za Osmo Action 4, vključuje 4 filtre za objektiv ND8&PL+ND16&PL+ND32&PL+ND64&PL in upočasni hitrost zaklopa za 3/4/5/6 zaslonk, zmanjša izpostavljenost brez kromatske aberacije ter ustreza vašim celodnevnim potrebam.
  • * 【Multi-Coating】Filtri DJI Osmo Action 4 ND so izdelani iz visokokakovostnega japonskega stekla AGC z 28-slojnim nanopremazom za zmanjšanje odsevov, so odporni na vodo, praske, plesen in olja, kar zagotavlja slike visoke ločljivosti.
  • * 【Ultralight ND filtri】Rama filtra K&F Concept je izdelana iz zlitine letalskega aluminija, vsak filter tehta le 0,5 g in ne vpliva na delovanje fotoaparata.
  • * 【Črna površina】Površina ND filtrov za akcijske kamere je pobarvana črno, da se zmanjšajo odsevi in vpliv na sliko.
  • * 【Način hitrega sproščanja】Lahko ga je sestaviti, dobro se prilega kardanskemu stabilizatorju, je trden in čvrst.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri