K&F Concept HIGH PRECISION LENS ADAPTER MOUNT,L/M-FX

Izkusite novo raven vsestranskosti s tem naprednim adapterjem za objektive, ki omogoča nemoteno namestitev objektivov Leica M Mount na ohišja fotoaparatov Fujifilm FX Mount. Izdelan je posebej za digitalni fotoaparat z izmenljivimi objektivi Fujifilm X-Pro1 in s svojo medeninasto in aluminijasto konstrukcijo zagotavlja stabilno, natančno in vzdržljivo delovanje.…

Več informacij

21.25 € z DDV 17.42 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 4 ks
Praha 4 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Izkusite novo raven vsestranskosti s tem naprednim adapterjem za objektive, ki omogoča nemoteno namestitev objektivov Leica M Mount na ohišja fotoaparatov Fujifilm FX Mount. Izdelan je posebej za digitalni fotoaparat z izmenljivimi objektivi Fujifilm X-Pro1 in s svojo medeninasto in aluminijasto konstrukcijo zagotavlja stabilno, natančno in vzdržljivo delovanje. Ta ročni adapter je združljiv z različnimi fotoaparati Fujifilm, vključno s priljubljenimi modeli, kot sta X-T2 in X-Pro2, omogoča ostrenje do neskončnosti in je priporočljiv za težke objektive srednjega formata ter zagotavlja optimalno ravnovesje s teleobjektivnim nosilcem in stativom. Deluje brez električnih kontaktov, nastavitve za osvetlitev in ostrenje so ročne, za izdelek pa velja 30-dnevna garancija za vračilo, 12-mesečno jamstvo za kakovost in 100-odstotno zadovoljstvo.

  • * S tem novim naprednim adapterjem za objektive lahko objektiv Leica M Mount namestite na ohišje fotoaparata Fujifilm FX Mount.
  • * Zasnovan je za digitalni fotoaparat z izmenljivimi objektivi Fujifilm X-Pro1 in ni primeren za fotoaparate DSLR S2Pro/S3Pro/S5Pro ali druge digitalne fotoaparate serije X. Združljiv s fotoaparati Fujifilm, kot so Fuji, X-A1, X-A2, X-A3, X-E1, X-E2, X-E3, X-M1, X-Pro1, X-Pro2, X-S1, X-T1, X-T10, X-T20, X-T2, X10, X20, X30, XF1, XQ1, XQ2 itd.
  • * Narejen je iz medenine in aluminija. Stabilna, natančna in vzdržljiva konstrukcija. Ročno upravljanje. Dovoljeno je neskončno ostrenje.
  • * Za težke objektive srednjega formata priporočamo uporabo s teleobjektivnim nosilcem in stativom, da se pri fotografiranju uravnoteži njegova teža.
  • * V obroču adapterja ni električnih kontaktov. Izpostavljenost in ostrenje je treba nastaviti ročno. 30 dni brez razloga za vračilo, 12-mesečno jamstvo za kakovost, 100-odstotno zadovoljstvo.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Adapterji