K&F Concept HIGH PRECISION LENS ADAPTER MOUNT,M42-FX

Izkusite neprimerljivo vsestranskost z vrhunskim adapterjem za objektive K&F Concept, ki je skrbno zasnovan za fotoaparate Fujifilm, kot so X-A1, X-E2, X-T2 in drugi. Adapter je izdelan iz trpežne medenine in aluminija ter zagotavlja stabilnost, natančnost in dolgo življenjsko dobo ter omogoča ročno upravljanje s svobodo ostrenja do neskončnosti. Za težje…

Več informacij

22.37 € z DDV 18.34 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Na poti 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Izkusite neprimerljivo vsestranskost z vrhunskim adapterjem za objektive K&F Concept, ki je skrbno zasnovan za fotoaparate Fujifilm, kot so X-A1, X-E2, X-T2 in drugi. Adapter je izdelan iz trpežne medenine in aluminija ter zagotavlja stabilnost, natančnost in dolgo življenjsko dobo ter omogoča ročno upravljanje s svobodo ostrenja do neskončnosti. Za težje objektive srednjega formata ga povežite s teleobjektivnim nosilcem in stativom za optimalno ravnotežje med fotografiranjem. Uživajte v miru s 30-dnevnim pravilnikom o vračilu brez razloga, 12-mesečnim jamstvom za kakovost in 100-odstotnim zagotavljanjem zadovoljstva. Upoštevajte položaj ostrenja za neskončnost za teleobjektive, ki omogoča natančne prilagoditve za različne pogoje fotografiranja. S tem zanesljivim in visokokakovostnim adapterjem za objektive izboljšajte svoje fotografiranje.

  • * Adapter K&F Concept vrhunske kakovosti, visoka natančnost, dobra kakovost.
  • * Združljiv s fotoaparati Fujifilm: X-A1, X-A2, X-A3, X-E1, X-E2, X-E3, X-M1, X-Pro1, X-Pro2, X-S1, X-T1, X-T10, X-T20, X-T2, X10, X20, X30, XF1, XQ1, XQ2 itd.
  • * Narejen je iz medenine in aluminija. Stabilna, natančna in vzdržljiva konstrukcija. Ročno upravljanje. Dovoljeno je neskončno ostrenje.
  • * Za težke objektive srednjega formata priporočamo uporabo s teleobjektivnim nosilcem in stativom, da se pri fotografiranju uravnoteži njegova teža.
  • * 30-dnevno vračilo brez razloga, 12-mesečno jamstvo za kakovost, 100-odstotno zadovoljstvo. Upoštevajte položaj neskončnega ostrenja: položaj oznake neskončnosti 【∞】 teleobjektivov ali superteleobjektivov je rahlo pomaknjen na pozitivno stran, da se omogoči nastavitev ostrenja tudi pri premiku ostrenja zaradi temperaturnih sprememb. Območje premika je označeno s črto v obliki črke L. Ne pozabite preveriti ostrenja skozi iskalo, tudi ko fotografirate pri neskončnosti.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Adapterji