K&F Concept Leica M Lenses to Canon EOS R Mount Camera Adapter

Predstavljamo adapter za objektive Leica M za Canon EOS R Mount, ki omogoča nemoteno uporabo objektivov Leica M na brezzrcalnih fotoaparatih Canon serije EOS R. Adapter je izdelan iz medenine in aluminija ter zagotavlja stabilnost, natančnost in vzdržljivost ter ročno upravljanje in podporo za ostrenje do neskončnosti. Za težje objektive srednjega formata…

Več informacij

32.45 € z DDV 26.6 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 5 ks
Praha 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Predstavljamo adapter za objektive Leica M za Canon EOS R Mount, ki omogoča nemoteno uporabo objektivov Leica M na brezzrcalnih fotoaparatih Canon serije EOS R. Adapter je izdelan iz medenine in aluminija ter zagotavlja stabilnost, natančnost in vzdržljivost ter ročno upravljanje in podporo za ostrenje do neskončnosti. Za težje objektive srednjega formata sta za uravnoteženo fotografiranje priporočljiva teleobjektivni nosilec in stativ. Podprto s 30-dnevnim vračilom brez razloga, 12-mesečnim jamstvom za kakovost in 100-odstotnim zadovoljstvom.

  • * Dovolite uporabo objektivov Leica M na ohišju fotoaparata Canon EOS R.
  • * Združljiv z brezzrcalnimi fotoaparati Canon EOS R.
  • * Izdelan iz medenine in aluminija. Stabilna, natančna in vzdržljiva konstrukcija. Ročno upravljanje. Dovoljeno je neskončno ostrenje.
  • * Za težke objektive srednjega formata predlagamo uporabo s teleobjektivnim nosilcem in stativom, da se pri fotografiranju uravnoteži njegova teža.
  • * 30 dni brez razloga za vrnitev, 12 mesecev jamstva za kakovost, 100-odstotno zadovoljstvo.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Adapterji