K&F SQ Filter Holder Kit, Filter Holder for 100*100MM Square Filter + 8pcs Square filter ring 49/52/

Izkusite fotografiranje z natančnostjo in kakovostjo z našim 100-milimetrskim držalom filtra, ki je skrbno izdelano iz aluminija letalske kakovosti z integrirano obdelavo CNC in končano s trajno črno mat oksidacijo. Vse matice v nosilcu so izdelane iz bakra in prevlečene s črnim nikljem, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo, hkrati pa zmanjšuje vpliv razpršene…

Več informacij

Posebni dogodki: 29.83 €
74.98 € 29.83 € z DDV 24.45 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Izkusite fotografiranje z natančnostjo in kakovostjo z našim 100-milimetrskim držalom filtra, ki je skrbno izdelano iz aluminija letalske kakovosti z integrirano obdelavo CNC in končano s trajno črno mat oksidacijo. Vse matice v nosilcu so izdelane iz bakra in prevlečene s črnim nikljem, kar zagotavlja daljšo življenjsko dobo, hkrati pa zmanjšuje vpliv razpršene svetlobe na vaše slikanje. Komplet vključuje 8 adapterskih obročkov (49/52/58/62/67/72/77/82 MM) za popolno prilagoditev vašim objektivom. 100-milimetrski popolnoma aluminijasti nosilec se ponaša z lahkotno zasnovo s približno 77 g in tankim okvirjem debeline približno 9 mm, zato je idealen za širokokotne objektive z goriščno razdaljo, večjo od 18 mm. Njegovo sprednjo povezavo z objektivom fotoaparata dopolnjuje celotna struktura v obliki loka s priročnimi sponkami na štrlečih stranicah in kombinacijo gumbov in drsnikov za varno namestitev.

  • * Nosilec filtra 100 mm je izdelan iz letalskega aluminija z integrirano obdelavo CNC, površina pa je oksidirana s črnim matom; Vsi deli matic nosilca so izdelani iz bakra in prevlečeni s črnim nikljem, ki je trpežnejši in zmanjšuje učinek razpršene svetlobe na slikanje.
  • * Opremljen je z 8 adapterskimi obročki: 49/52/58/62/67/72/77/82 MM , ki se popolnoma prilega objektivu.
  • * Povezava med 100-milimetrskim popolnoma aluminijastim nosilcem in objektivom fotoaparata je sprednja, celotna struktura je v obliki loka, štrleči deli na obeh straneh pa so sponke. Na vrhu nosilca sta gumb in drsnik za pritrditev drsnika.
  • * Celolepilni aluminijasti nosilec 100 mm tehta približno 77 g, debelina okvirja pa je približno 9 mm. Primeren je za širokokotne objektive z goriščno razdaljo, večjo od 18 mm.
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri