Module 8 L3 Tuner - Retroscope Variable Look Lens - PL Lens to RF Mount

Modul 8 L3 Tuner je inovativen nov objektiv, ki vaše sodobne digitalne fotoaparate spremeni v nostalgično sanjsko napravo. S preprostim nastavkom za objektiv, ki je na voljo v treh različnih videzih, odklene filmsko čarobnost starinskih filmov. L3 Tuner je videz, ki ga je podpisal soustanovitelj podjetja Module 8 Iain A. Neil,…

Več informacij

Preverjamo / Pišite za razpoložljivost
Razpoložljivost
Opis izdelka

Opis izdelka

Modul 8 L3 Tuner je inovativen nov objektiv, ki vaše sodobne digitalne fotoaparate spremeni v nostalgično sanjsko napravo. S preprostim nastavkom za objektiv, ki je na voljo v treh različnih videzih, odklene filmsko čarobnost starinskih filmov. L3 Tuner je videz, ki ga je podpisal soustanovitelj podjetja Module 8 Iain A. Neil, in je vrhunec desetletij izkušenj pri oblikovanju nekaterih najbolj kultnih filmskih objektivov, zlasti anamorfnih. L3 omogoča zabavne astigmatične lastnosti klasičnih anamorfnih objektivov, čeprav uporabljate sferično optiko. L3 bo simuliral navpične/vodoravne učinke globinske ostrine, ki jih vidimo pri starinskih anamorfnih steklih (brez bleščic ali bokeh). Večina nastavitev objektivov se osredotoča na haliacijo in sijaj ali preprosto ukrivljenost polja. L3 ustvari zelo zapleten učinek, ki doda značaj izven osi.

 

Tuner se brez težav vključi v obstoječo opremo fotoaparata in omogoča prilagajanje videza in značaja slik v realnem času med snemanjem. Nič več iskanja dragih objektivov, plačevanja previsokih pristojbin za ponovno shranjevanje objektivov ali vlaganja v najnovejše, razglašene "razlagalne glavne objektive". Tunerji Module 8 brezhibno sodelujejo z vašimi obstoječimi stekli in ustvarjajo filmski videz, ki ga cenijo najboljši kinematografi .Tunerji so zdaj na voljo z dvema nastavkoma za objektive, EF in PL. Tunerji EF so združljivi s Sonyjevim bajonetom E in bajonetom RF na fotoaparatih Canon in RED. Tunerji EF vključujejo vgrajeno elektronsko podporo za samodejno ostrenje, nadzor zaslonke in stabilizacijo slike elektronskih objektivov Canon, Sigma in Tamron. Zaradi elektronike različica EF nima možnosti menjave nastavkov za fotoaparate .Tuner z bajonetom PL podpira široko paleto stekel z bajonetom PL , čezadnji elementi ne štrlijo preveč iz bajoneta. Ker tuner PL nima elektronike, lahko uporabniki zamenjajo nastavke za katerikoli brezzrcalni fotoaparat, vključno s Sony E, Canon RF, L Mount zaBlackmagic, Panasonic in Leica ter Fujifilm X.

Tuner, ki ga je ustvaril 13-kratni dobitnik oskarja in legendarni oblikovalec filmskih objektivov Iain Neil, vam omogoča, da svojo zgodbo poveste v zgodbi in svojemu delu dodate edinstven vizualni podpis, s katerim se razlikuje od množice. Vsak kader Tunerja bo vaše občinstvo popeljal v drugačno obdobje, polno brezčasne lepote in očarljivega čara filma. Njihov namen je eksperimentiranje s slikami, zabava in navdih.

Videz L3 Tuner

Modul 8 je ustvaril tri edinstvene videze, ki posnemajo nekatere najbolj ikonične filmske objektive, kar jih je bilo kdaj narejenih.Videz L3Tuner je podpis soustanovitelja podjetja Module 8 Iaina A. Neila in je vrhunec desetletnih izkušenj pri oblikovanju nekaterih najbolj kultnih anamorfnih objektivov. L3 vam omogoča zabavne izvenosne astigmatične značilnosti klasičnih anamorfnih objektivov, čeprav uporabljate sferično optiko. L3 simulira navpične in vodoravne učinke globinske ostrine, ki so vidni pri starinskih anamorfnih steklih. Večina difuzijskih filtrov in razpršitev objektivov se osredotoča na haliacijo, sijaj ali preprosto ukrivljenost. L3 ustvarja zelo kompleksen učinek ,ki dodaja edinstven značaj izven osi. Obrezovanje sferičnih posnetkov L3 na razmerje 2,4 : 1 doda anamorfni značaj, medtem ko ga uporaba s čistimi, sodobnimi anamorfnimi posnet kispremeni v nekaj veliko bolj organsko filmskega

Parametri

Parametri

Producent:
Kategorija: Adapterji

Main parameters

BayonetRF
For the lensSL