Manfrotto Compact Photo Stand Mini with Air Cushion

Močan, zanesljiv in kompakten. Točno takšno je kompaktno stojalo za fotografije Compact Photo Stand Mini z zračnim blažilnikom. Ponaša se z vsemi osnovnimi funkcijami, ki jih pričakujete od profesionalnega lahkega stativa. In še veliko več! Ta lahki stativ, ki je zasnovan tako, da še lažje posnamete popoln posnetek in dopolnjuje življenje na poti, uravnoveša…

Več informacij

Posebni dogodki: -18%
117.97 € 96.2 € z DDV 78.85 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: jutri
Na zalogi 2 ks
Praha 2 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Močan, zanesljiv in kompakten. Točno takšno je kompaktno stojalo za fotografije Compact Photo Stand Mini z zračnim blažilnikom. Ponaša se z vsemi osnovnimi funkcijami, ki jih pričakujete od profesionalnega lahkega stativa. In še veliko več! Ta lahki stativ, ki je zasnovan tako, da še lažje posnamete popoln posnetek in dopolnjuje življenje na poti, uravnoveša lahek okvir z impresivnimi dvižnimi zmogljivostmi.

Druge odlične funkcije vključujejo zračno vzmetenje z zračno zavoro, da bodo vaši gibi gladki in samozavestni. Hkrati vam ne bo treba skrbeti, da bi poškodovali fotografsko opremo ali ujeli prste pri naključnem potegu. Enostavno in preprosto ga zložite, da dobite ploščat profil, ki bo tvoril eleganten, za prenašanje enostaven paket, težak le 1 kg.

Manfrottov sistem Quick Stack vam omogoča, da elegantno in varno združite več stojal iste vrste. To boste še posebej cenili pri shranjevanju v studiu ali prenašanju na lokacijo snemanja. Stojalo imate lahko vedno pri roki in ga v hipu nastavite.

Čeprav je ta kompaktni stativ lahek, je dovolj močan, da brez težav prenese obremenitev do 4 kg. To vam omogoča prilagodljivost, da lahko po potrebi brez težav delate z večjo količino opreme. Za še boljše delovanje štirih delov poskrbijo trije dvižni nastavki, ki vam med delom zagotavljajo dodaten nadzor in zaščito. Stativ ima 16-milimetrski (5/8") čep z navojem 3/8" in vključuje tudi odstranljiv adapter 1/4''. Tako ga lahko preprosto združite s številnimi fotografskimi pripomočki. Idealen je za podpiranje luči LED, bliskavic in stroboskopov za fotografijo in video osvetlitev.

Parametri

Parametri

Producent: Manfrotto
Kategorija: Stativi za luči