Manfrotto Pro Light Cineloader Medium

Pro Light Cineloader Medium jenajbolj vsestranski v ponudbi glede na dimenzije in prostor, zato je idealna izbira za videoreporterske ekipe ali snemalce z enim samim snemalcem, ki morajo na snemanje nositi veliko opreme. Ta torba, preizkušena za 15 kg koristne obremenitve, je zasnovana tako, da se vanjo popolnoma…

Več informacij

273.09 € z DDV 223.84 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 2 ks
Praha 2 ks
Koda artikla:
MB PL-CL-M
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Pro Light Cineloader Medium jenajbolj vsestranski v ponudbi glede na dimenzije in prostor, zato je idealna izbira za videoreporterske ekipe ali snemalce z enim samim snemalcem, ki morajo na snemanje nositi veliko opreme. Ta torba, preizkušena za 15 kg koristne obremenitve, je zasnovana tako, da se vanjo popolnoma prilega popolnoma opremljena videokamera in dodatna oprema.

Zgornji pokrov ima nov hibridni pristop k zaščiti. Združeni so mehki in trdi materiali, da bi ustvarili novo, edinstveno lastnost: s termooblikovanim zaščitnim pokrovom iz EVA bodo profesionalci pri prevozu svoje opreme ne glede na razmere mirni. Zahvaljujoč tej trdi platformi je mogoče komplet za podporo videoposnetkom v celoti naložiti in pritrditi na površino. Pokrov ponuja tudi 3 prozorne žepe in zanko za prenašanje pisala ali drugega tankega pripomočka.

Zaradi svoje pravokotne oblike in dimenzij torba ponuja neskončno kombinacij prostora, poleg tega je opremljena s štirimi zunanjimi žepi. V sprednjem organizatorju je prostor za shranjevanje več dodatkov, kot so kabli in beležnice. Zadnji žep je namenjen prenašanju dokumentov, medtem ko dva razširljiva stranska žepa ustvarita dodaten prostor za več opreme. Zunanji sprednji in zadnji žep imata tudi več zank za pripenjanje in obešanje vseh uporabnih predmetov.

V glavnem predelu za fotoaparat je veliko prostora in možnost, da notranjost organizirate po lastnih željah z uporabo 4 pregrad M-Guard, od katerih se glavna za večjo prilagodljivost razdeli na polovico. Vgrajena elastična zanka za fotoaparat zagotavlja tudi dodatno stabilnost na poti.

Kovček Cineloader Medium ponuja več rešitev za prevoz zaradi velikih zgornjih ročajev, ojačanih stranskih ročajev, odstranljivega naramnega pasu in zank za voziček. Opremljen je z notranjim žepom AirTag.

Serija Pro Light Cineloader je izdelana iz vodoodbojne tkanine RipStop iz najlona/poliestra z ojačitveno prejo za doseganje uravnotežene lahkotnosti, edinstvenega videza in visoke zmogljivosti. Zaradi močnih zadrg YKK, ojačitev iz hipalona, obrob in potegov so torbe hkrati izjemno lahke in dovolj močne, da zdržijo tudi najbolj intenzivno uporabo.

Parametri

Parametri

Producent: Manfrotto
Kategorija: Torbe za fotoaparate