NewBlue Titler Pro 7 for EDIUS 11 Upgrade from Titler Pro 7 EE

Za uporabnike programa EDIUS X, ki že imajo različico Titler Pro 7EE, ponuja NewBlue Titler Pro 7 odlično nadgradnjo enega najbolj celovitih in vsestranskih programov za izdelavo naslovov - in to po zelo ugodni ceni.

Več informacij

59.78 € z DDV 49 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Koda artikla:
NB-TP7-UPX
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Za uporabnike programa EDIUS X, ki že imajo različico Titler Pro 7EE, ponuja NewBlue Titler Pro 7 odlično nadgradnjo enega najbolj celovitih in vsestranskih programov za izdelavo naslovov - in to po zelo ugodni ceni.

Titler Pro 7 temelji na temeljito spremenjenem pogonu NTX, ki zagotavlja optimizirano zmogljivost in veliko prilagodljivost delovnega postopka. Zaradi učinkovitega stiskanja naslovi potrebujejo manj prostora za shranjevanje in so še učinkovitejši. Pri tem so jasno opazne izkušnje ameriškega proizvajalca programske opreme NewBlue, ki ponuja tudi naslovne programe za uporabo v živo na področju radiodifuzije.

Inteligentni delovni proces omogoča nekomplicirane prilagoditve in spremembe tudi v zadnjem trenutku. Zahvaljujoč "Multi-Title-Management" in "Elastic Timeline" lahko grafične prilagoditve in spremembe na ravni celotnega projekta izvedete v delčku časa, ki bi bil sicer potreben.

Elastična časovna os: Ali je treba naslov skrajšati ali podaljšati? Z orodjem Titler Pro 7 in nekaj kliki z miško lahko naslov enostavno prilagodite na želeno dolžino. Uvodno in zaključno zaporedje se samodejno prilagodita. S tem odpade vsak dodaten okoren korak urejanja na časovni osi, naslov pa se lahko takoj predvaja brez upodabljanja. Mimogrede, na časovni osi lahko ustvarite tudi naslove z različnimi dolžinami, vendar enako zasnovo.

Elastic Timeline Pro:

S programom Titler Pro 7 podjetja NewBlue lahko hitro in udobno ustvarite profesionalne naslove. Na voljo je več kot 500 ali 700 predlog (Titler Pro7 +500 predlog / Titler Pro 7 Ultimate +700 predlog), vključno z več sto novimi predlogami, ki vam pomagajo najti optimalno obliko za vaš trenutni projekt. Seveda lahko predmete, barve in animacije prilagodite in prilagodite po svojih zamislih.

Več kot 500/700 predlog, ki jih je mogoče individualno prilagoditi:

Intuitivni uporabniški vmesnik vam omogoča tudi ustvarjanje lastnih zasnov, ki jih lahko kreativno in preprosto izvedete s pomočjo pripravljenih predlog za animacije in učinke. Kaj pa, če se dolgo dvojno ime ali funkcionalni naslov - na primer v spodnji tretjini - nenadoma ne prilega več ozadju pripravljene grafike? Z drugimi programi bi verjetno morali preiti na manjšo velikost pisave, kar se pogosto zdi zelo negotovo. Program Titler Pro 7 enostavno skalira povezano grafiko ozadja na zahtevano velikost - dodatne prilagoditve niso potrebne, velikost pisave pa ostane enaka za vse naslove!

Samodejno skaliranje:

Nova funkcija zvitih naslovov v programu Titler Pro 7 je še en primer največjega udobja in vsestranskosti. Funkcija roll title navdušuje s preprostim upravljanjem in izjemno kakovostnim prikazom brez utripanja. Ni vam treba naporno izračunavati trajanja naslova ali združevati več besedilnih dokumentov. Namesto tega udobno in na podlagi menija oblikujete želeni naslov zvitka. Preprosto določite želeno širino stolpca, vnesete besedilo in določite želeno trajanje naslova. Program Titler Pro 7 bo nato za vas opravil izvedbo.

Naslovi v zvitku - preprosto popolni:

Ali ste tudi vi pogosto želeli uporabiti različne sloge v besedilnem polju, bodisi pri velikosti besedila bodisi pri barvi ali drugih atributih? Na primer, v vrstici v spodnji tretjini lahko prikažete prvo ime drugače kot priimek. "Style Breaks" je ime nove funkcije oblikovanja v programu Titler Pro 7, ki to omogoča brez težav in tudi pospešuje potek dela.

Različni slogi v eni vrstici? Style Breaks to omogoča:

NewBlue Titler je v trenutni različici Pro 7 optimalna rešitev za vse urednike, ki želijo v najkrajšem možnem času doseči profesionalen videz. Številne funkcije, vključno s prenovljeno funkcijo razveljavitve in veliko učinkovitostjo pri urejanju in prilagajanju (pod)naslovov, zagotavljajo hiter potek dela in odličen rezultat - in vse to po privlačni ceni nadgradnje!

Parametri

Parametri

Producent: NewBlueFX
Kategorija: Montaža in urejanje videoposnetkov

Main parameters

Software typeUPGRADE