RED EVF Extension Arm

RED EVF podaljšek je dodatek za RED EVF Mount, ki je lahka rešitev za namestitev EVF z uporabo 15 mm vodil. Zasnovan je za uporabo z RED Compact EVF in DSMC2 RED EVF (OLED) na sistemih kamer DSMC3 in DSMC2. Nosilec ima večosno teleskopsko zasnovo, ki operaterju omogoča, da zlahka najde optimalen položaj za vsako situacijo. Nosilec vključuje objemko za iskalo…

Več informacij

Preverjamo / Pišite za razpoložljivost
Razpoložljivost
Opis izdelka

Opis izdelka

RED EVF podaljšek je dodatek za RED EVF Mount, ki je lahka rešitev za namestitev EVF z uporabo 15 mm vodil. Zasnovan je za uporabo z RED Compact EVF in DSMC2 RED EVF (OLED) na sistemih kamer DSMC3 in DSMC2. Nosilec ima večosno teleskopsko zasnovo, ki operaterju omogoča, da zlahka najde optimalen položaj za vsako situacijo. Nosilec vključuje objemko za iskalo s hitrim sproščanjem, lasersko ustvarjene oznake razdalje in kota, vijake s hitrim sproščanjem za hitro in enostavno nastavitev ter možnost uporabe podaljška RED EVF (naprodaj ločeno).

Opombe: 15 mm objemka ni vključena, uporabite lahko npr. 15 mm zgornji nosilec za ročaj RED in 15 mm zgornji nosilec za podporo palice V-RAPTOR XL za sistem DSMC3. RED Compact EVF in DSMC3 Adapter A sta naprodaj ločeno.

Parametri

Parametri

Producent: RED
Kategorija: Dodatki za monitorje
ČLANSTVO (2)

ČLANSTVO (2)

RED Compact EVF

  • Novo
RED Compact EVF je rešitev za spremljanje sistemov kamer DSMC3, ki se povezuje z
Preverjamo / Pišite za razpoložljivost

RED 15mm Top Handle Bracket

  • Novo
Nosilec za zgornji ročaj RED 15 mm je zasnovan za neposredno pritrditev na zgornji
Preverjamo / Pišite za razpoložljivost