RED Pro CFExpress 2TB

KarticeRED®️ PRO CFexpress 660 GB, 1 TB, 1,3 TB, 2 TB in 4 TB, zasnovane v sodelovanju z družbo Angelbird Technologies, so uradno potrjene medijske kartice za sistem kamer V-RAPTOR® in zajem 8K. Mediji so skladni s standardomCFexpress™️ 2.0 tipa B in podpirajo natančno snemanje datotek z visoko bitno hitrostjo z zmogljivostjo…

Več informacij

976 € z DDV 800 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Na zahtevo
Opis izdelka

Opis izdelka

KarticeRED®️ PRO CFexpress 660 GB, 1 TB, 1,3 TB, 2 TB in 4 TB, zasnovane v sodelovanju z družbo Angelbird Technologies, so uradno potrjene medijske kartice za sistem kamer V-RAPTOR® in zajem 8K. Mediji so skladni s standardomCFexpress™️ 2.0 tipa B in podpirajo natančno snemanje datotek z visoko bitno hitrostjo z zmogljivostjo in vzdržljivostjo industrijskega razreda, ki se razširi na celotno zmogljivost kartice.

Na voljo je pet različic kartice RED PRO CFexpress:

 • te kartice izpolnjujejo vse RED-ove specifikacije glede kakovosti, zmogljivosti in vzdržljivosti ter so primerljive s prejšnjimi možnostmi medijev RED (npr. RED MINI-MAG®️s).
 • 1.3TB High Endurance - Te kartice imajo enako osnovno strojno opremo (kot možnosti 2 TB in 4 TB), vendar dosegajo še daljšo življenjsko dobo z delovanjem v načinu overprovisioned.
 • Za več podrobnosti in navodila o tem, katera kartica je primerna za vas, kliknite tukaj.

Vsi uradno certificirani mediji prve osebe so bili podvrženi obsežnemu in strogemu testiranju, ki zagotavlja optimalno zmogljivost in zanesljivost. RED toplo priporoča uporabo teh nosilcev, za druge možnosti pa si oglejte seznam dodatne opreme RED APPROVED na spletni strani https://www.red.com/third-party-accessories.

Za kartice RED PRO CFexpress velja podaljšana 36-mesečna omejena garancija, ki jo zagotavlja podjetje Angelbird v Avstriji. Garancija podjetja Angelbird vključuje individualno storitev za stranke, tehnično podporo in brezplačno storitev obnovitve podatkov na ravni strojne in programske opreme. Storitev obnovitve podatkov zajema nosilce, ki so bili fizično poškodovani in/ali imajo težave s programsko opremo, kot so poškodbe podatkov ali datotek. Za težave z mediji ali odpravljanje težav obiščite www.angelbird.com/support. Obiščite njihovo spletno mesto na naslovu www.angelbird.com/warranty-activation in aktivirajte garancijo za izdelek v 30 dneh po nakupu.

ZDRUŽLJIVOST FOTOAPARATOV

DSMC DSMC2 RANGER KOMODO KOMODO-X V-RAPTOR V-RAPTOR XL
- - - -
Parametri

Parametri

Producent: RED
Kategorija: CFexpress

Main parameters

Card capacity2000GB
ČLANSTVO (1)

Dodatna oprema za: RED KOMODO (1)

RED KOMODO

 • Brezplačna dostava
 • Brezplačno darilo
Darilo vključeno 155.58 €
Nova kompaktna kamera RED KOMODO je opremljena z novim senzorjem (6K Super 35; globalni
7 228.5 €
Na zalogi 1 ks
Za ta izdelek (1)
 • Pokaži vse
 • RED Pro CFExpress 2TB

  • Brezplačna dostava
  KarticeRED®️ PRO CFexpress 660 GB, 1 TB, 1,3 TB, 2 TB in 4 TB, zasnovane v sodelovanju
  976 €
  Na zahtevo