RED V-RAPTOR [X] 8K VV Starter Pack

V-RAPTOR [X] 8K VV združuje prednosti dveh družin digitalnih kinematografskih kamer RED v eni zmogljivi in sodobni enoti. Visoka hitrost snemanja, občutljivost in ločljivost senzorja serije V-RAPTOR v kombinaciji z globalnim zaklopom modelov KOMODO so ustvarili nov standard na področju profesionalnih filmskih in serijskih kamer. Model V-RAPTOR [X] z najnovejšim…

Več informacij

Preverjamo / Pišite za razpoložljivost
Razpoložljivost
Opis izdelka

Opis izdelka

V-RAPTOR [X] 8K VV združuje prednosti dveh družin digitalnih kinematografskih kamer RED v eni zmogljivi in sodobni enoti. Visoka hitrost snemanja, občutljivost in ločljivost senzorja serije V-RAPTOR v kombinaciji z globalnim zaklopom modelov KOMODO so ustvarili nov standard na področju profesionalnih filmskih in serijskih kamer. Model V-RAPTOR [X] z najnovejšim tipalom VV 8K ponuja prednosti snemanja visoke ločljivosti z globalnim zaklopom v kompaktnem ohišju, ki tehta nekaj več kot 1,8 kg. V prodaji od 3/2024.

Novi standard
V-RAPTOR [X] je prvi digitalni filmski fotoaparat velikega formata z globalnim zaklopom na trgu. Temelji na istih ključnih tehnologijah, ki jih je podedoval prvotni V-RAPTOR, vključno z 2x 12G-SDI izhodi za napredno spremljanje, zaklepnim bajonetom Canon RF za največjo prilagodljivost pri izbiri objektivov in visoko varnost delovanja ter mediji CFexpress B za snemanje formatov z bitno hitrostjo do 800 MB/s, kar je idealno za formate visoke ločljivosti in hitrosti snemanja, kot je 8Kp120. Ohišje ima tudi izboljšane zvočne predojačevalnike in bolje optimizirano vdolbino senzorja za zatiranje parazitne svetlobe in boljši kontrast.

Globalna vizija
V-RAPTOR[X] 8K VV premika do novih meja z Global Vision, novim naborom tehnologij za obdelavo slike, ki izkorišča senzor z globalnim zaklopom v sistemu V-RAPTOR[X] in zagotavlja še večjo prilagodljivost in enostavnost uporabe v celotnem proizvodnem procesu. Funkcija Global Vision Extended Highlights izboljša dinamiko v svetlem delu spektra svetilnosti - do 3 EV - za bolj gladke prehode med srednjimi in svetlimi toni, kar olajša postprodukcijo tudi v manj ugodnih svetlobnih pogojih. Tehnologija Phantom Track bo s funkcijama Ghost Frame in Frame Remapping, ki zajemata različne datoteke R3D za vsak podokvir, hkrati pa omogočata sledenje kateremu koli od teh okvirov v živo na snemanju na ločenih izhodih SDI, močno olajšala virtualno produkcijo.

Povezljivost IP
Poleg tega sta V-RAPTOR[X] in platforma DSMC 3 opremljena z naprednimi rešitvami povezljivosti, ki omogočajo daljinski nadzor in spremljanje, integracijo Frame.io v kamero, neposredno nalaganje AWS, RED Connector za video 8K R3D v živo prek IP ali video 4K v živo z uporabo SMPTE ST2110 in še več...

V-RAPTOR [X] 8K VV

  • 1x kamera V-RAPTOR [X] 8K VV
  • 1x logotip RED
  • 1x komplet napajalnika
  • 1x napajalnik DSMC 150 W
  • 1x V-RAPTOR [X] registracijska in informacijska kartica
  • 2 leti garancije
Parametri

Parametri

Producent: RED
Kategorija: Digitalni kino

Main parameters

Resolution8K
Type of bayonetRF
Output12G SDI

Other parameters

Versionfilm
Record formatRAW
Record formatProRes
FPS8K 120 fps
FPS8K 150 fps
Media typeCFexpress tip B
Battery typeV-mount
Colour depth16 bitov
Other featuresRAW
Other featuresHDR
Other featuresWiFi
ČLANSTVO (4)

ČLANSTVO (4)

Spominska kartica Exascend 1TB Archon CFexpress tipa B

pomnilniška kartica CFexpress Exascend Archon Series 1TB tipa B je bila zasnovana
524.94 €
Na zalogi > 5 ks

Spominska kartica Exascend 2TB Archon CFexpress tipa B

  • Brezplačna dostava
pomnilniška kartica CFexpress Exascend Archon Series 2TB tipa B je bila zasnovana
815.94 €
Na zalogi 4 ks

RED Extended Warranty - V-RAPTOR [X] 8K VV (AFTER 1Y)

  • Novo
Cena dodatne garancije za kamero RED V-RAPTOR [X] 8K VV velja, če jo kupite po 12
Preverjamo / Pišite za razpoložljivost

RED Extended Warranty - V-RAPTOR [X] 8K VV (WITHIN 1Y)

  • Novo
Posebna znižana cena za dodatno garancijo za kamero RED V-RAPTOR [X] 8K VV velja,
Preverjamo / Pišite za razpoložljivost