Schneider Optics MPTV TRUE-STREAK 6PT CLR 4X5,65

Schneiderjevi filtri so skrbno izdelani iz brezhibnega, kristalno čistega optičnega stekla. V natančnem proizvodnem postopku se dosežeta popolna ravnost in vzporednost med sprednjo in zadnjo površino, kar se potrdi z laserskim interferometrom. Pri teh filtrih se nadalje preveri skladna gostota z denzitometrom in ustrezna prepustnost svetlobe s spektrofotometrom.…

Več informacij

433.1 € z DDV 355 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: jutri
Na zalogi 1 ks
Praha 1 ks
Koda artikla:
MPTVstreak6pt4X5.65
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Schneiderjevi filtri so skrbno izdelani iz brezhibnega, kristalno čistega optičnega stekla. V natančnem proizvodnem postopku se dosežeta popolna ravnost in vzporednost med sprednjo in zadnjo površino, kar se potrdi z laserskim interferometrom. Pri teh filtrih se nadalje preveri skladna gostota z denzitometrom in ustrezna prepustnost svetlobe s spektrofotometrom. Ta neomajna skladnost omogoča snemalcem, da med snemanjem nemoteno zamenjujejo podobne filtre brez opaznih razlik v barvi ali učinkih. Poleg tega imajo Schneiderjevi filtri neprimerljivo raven čistosti, barvne nasičenosti in ponovljivosti, kar zmanjšuje potrebo po postprodukcijskih barvnih popravkih.

Ključne lastnosti:

  1. Enakomerna natančnost: Schneiderjevi filtri so izdelani z neprimerljivo večjo natančnostjo in nadzorom kakovosti.

  2. Izjemna vzdržljivost: Ti filtri so zasnovani tako, da prenesejo stroge pogoje profesionalnega snemanja filmov, saj imajo posebno trdo antirefleksno prevleko, ki je odporna proti poškodbam ter zmanjšuje izgubo svetlobe in bleščanje.

  3. Združljivost z dolgimi objektivi: V nasprotju s splošnim prepričanjem lahko Schneiderjeve filtre brez skrbi uporabljate z dolgimi objektivi. Skrbno so izdelani iz visokokakovostnega optičnega stekla, pri čemer upoštevajo stroge standarde za ohranjanje jasnosti slike, prenosa svetlobe in barvne zvestobe tudi z najdaljšimi objektivi. Njihova kakovost presega kakovost filtrov nižje kakovosti, ki pri uporabi s takšnimi objektivi pogosto poslabšajo kakovost slike.

Parametri

Parametri

Producent: Schneider Optics
Kategorija: Filtri