SmallRig Mobile Video Kit (Dual Handheld) for iPhone 15 Pro Max 4392

SmallRig Mobile Video Kit (Dual Handheld) za iPhone 15 Pro Max 4392 vključuje dva ročaja za stabilno snemanje videoposnetkov in vloganje; brezžični nadzor omogoča snemanje z enim klikom. Kletka ima več lukenj z navojem 1/4"-20 in hladne čevlje za pritrditev ročaja, stativa, mikrofona, video luči LED itd. Vsi imajo nov ekosistem SmallRig Quick Release za enostavno…

Več informacij

119.64 € z DDV 98.07 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 3 ks
Praha 3 ks, Budapest 2 ks
Opis izdelka SPECIFIKACIJE VSEBINA EMBALAŽE

Opis izdelka

SmallRig Mobile Video Kit (Dual Handheld) za iPhone 15 Pro Max 4392 vključuje dva ročaja za stabilno snemanje videoposnetkov in vloganje; brezžični nadzor omogoča snemanje z enim klikom. Kletka ima več lukenj z navojem 1/4"-20 in hladne čevlje za pritrditev ročaja, stativa, mikrofona, video luči LED itd. Vsi imajo nov ekosistem SmallRig Quick Release za enostavno in takojšnje preklapljanje med snemanjem v vodoravni in navpični orientaciji. Celokovinska polna kletka podpira tudi objektive, kot so objektivi M-mount ali, z zamenjavo osnovne plošče, objektivi z navojem 17 mm / 37 mm, objektivi Moment serije T. Je subtilno izdolbena, da omogoča popoln dostop do gumbov, vrat, radarja in ultraširokokotnega objektiva iPhona ter brezžičnega polnilnika MagSafe, z vgrajenimi blazinicami, ki preprečujejo morebitne udarce in praske.

1. Namenski komplet za dvoročno snemanje za iPhone 15 Pro Max: dva stranska ročaja za stabilnejše snemanje; brezžični krmilni ročaj omogoča snemanje z enim klikom.
2. Raznoliki nastavki za dodatno opremo za mikrofon, video luč LED, ročaj, stativ, trak za roko itd.
3. Povsem nova zasnova hitrega sproščanja SmallRig za enostavno in takojšnje preklapljanje med vodoravno in navpično orientacijo.
4. Podpira objektive, kot so objektivi M-mount ali z zamenjavo osnovne plošče objektivi z navojem 17 mm / 37 mm, objektivi Moment serije T.
5. Ohranja dostop do vseh gumbov, vrat, radarja in ultraširokokotnega objektiva; popolnoma združljiv z brezžičnim polnilnikom MagSafe.
6. Celokovinska polna kletka: vgrajene blazinice preprečujejo udarce in praske.

Opomba: ročaji podpirajo samo kletko za mobilni telefon serije SmallRig s hitrim sproščanjem. Med pritrjevanjem ali odstranjevanjem kompleta bodite previdni, da se telefon ne bi opraskal. Primerno za objektive z nastavkom M ali druge objektive s podobnim nastavkom; za objektive z navojem 17 mm / 37 mm ali objektive serije T zamenjajte nosilno ploščico ali pripravite adapter. Najprej odstranite ohišje telefona, če ga imate. Hranite ga stran od močnih kislin.

Združljiv z iPhone 15 Pro Max

VSEBINA EMBALAŽE

Kletka x 1
Brezžični stranski ročaj za hitro sprostitev 4402 x 1
Stranski ročaj za hitro sprostitev 4403 x 1
Rezervni vijak x 3
Uporabniški priročnik za stranski ročaj x 1
Uporabniški priročnik za kletko x 1

SPECIFIKACIJE

Dimenzije izdelka:
Ročaj: 120.6*31,7*30,79 mm
Kletka: 176,6*95,5*17,1 mm
Dimenzije paketa: 187*203*39mm
Teža izdelka: 436 g ± 5 g
Teža paketa: 576 g ± 10 g
Materiali: aluminijeva zlitina, silikon, plastika

Parametri

Parametri

Producent: SmallRig
Kategorija: Naprave za mobilne telefone
ČLANSTVO (1)

Dodatna oprema za: Apple iPhone 15 Pro Max (1)

SmallRig Universal M-Mount to 37mm Threaded Lens Adapter Ring 4395

SmallRig Univerzalni adapterski obroček M-Mount za objektiv z navojem 37 mm 4395
11.86 €
Na zalogi > 5 ks
Za ta izdelek (1)