SmallRig Mobile Video Kit (Single Handheld) for iPhone 15 Pro Max 4393

SmallRig Mobile Video Kit (en ročni) za iPhone 15 Pro Max 4393 vključuje eno brezžično krmilno ročico, ki omogoča snemanje z enim klikom in zagotavlja stabilno snemanje videoposnetkov in vloganje. Kletka ima več lukenj z navojem 1/4"-20 in hladno podnožje za pritrditev ročaja, stativa, mikrofona, video luči LED itd. Vse imajo novo zasnovo SmallRig Quick Release…

Več informacij

101.68 € z DDV 83.34 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks, Budapest 1 ks
Opis izdelka SPECIFIKACIJE VSEBINA EMBALAŽE

Opis izdelka

SmallRig Mobile Video Kit (en ročni) za iPhone 15 Pro Max 4393 vključuje eno brezžično krmilno ročico, ki omogoča snemanje z enim klikom in zagotavlja stabilno snemanje videoposnetkov in vloganje. Kletka ima več lukenj z navojem 1/4"-20 in hladno podnožje za pritrditev ročaja, stativa, mikrofona, video luči LED itd. Vse imajo novo zasnovo SmallRig Quick Release za enostaven in takojšen preklop med snemanjem v vodoravni in navpični orientaciji. Celokovinska polna kletka podpira tudi objektive, kot so objektivi M-mount ali, z zamenjavo osnovne plošče, objektivi z navojem 17 mm / 37 mm, objektivi Moment serije T. Je subtilno izdolbena, da omogoča popoln dostop do gumbov, vrat, radarja in ultraširokokotnega objektiva iPhona ter brezžičnega polnilnika MagSafe, z vgrajenimi blazinicami, ki preprečujejo morebitne udarce in praske.

1. Namenski komplet za snemanje z eno roko za iPhone 15 Pro Max: brezžični krmilni ročaj omogoča snemanje z enim klikom.
2. Različni nastavki za dodatno opremo za mikrofon, video luč LED, ročaj, stativ, trak za roko itd.
3. Kletka in ročaj uporabljata novo zasnovo SmallRig Quick Release za enostaven in takojšen preklop med vodoravno in navpično orientacijo.
4. Podpira objektive, kot so objektivi M-mount ali z zamenjavo osnovne plošče objektivi z navojem 17 mm / 37 mm, objektivi Moment serije T.
5. Ohranja dostop do vseh gumbov, vrat, radarja in ultraširokokotnega objektiva; popolnoma združljiv z brezžičnim polnilnikom MagSafe.
6. Celokovinska polna kletka: vgrajene blazinice preprečujejo udarce in praske.

Opomba : Ročaj podpira samo serijo ohišij za mobilne telefone SmallRig s hitrim sproščanjem. Med pritrjevanjem ali odstranjevanjem kompleta bodite previdni, da ne bi opraskali telefona. Primeren za objektive z nastavkom M ali druge objektive s podobnim nastavkom; za objektive z navojem 17 mm / 37 mm ali objektive serije T zamenjajte nosilno ploščo ali pripravite adapter. Najprej odstranite ohišje telefona, če ga imate. Hranite ga stran od močnih kislin.

Združljiv s telefonom iPhone 15 Pro Max

VSEBINA EMBALAŽE

Kletka x 1
Brezžični stranski ročaj za hitro sprostitev 4402 x 1
Rezervni vijak x 3
Uporabniški priročnik za brezžični stranski ročaj za hitro sprostitev x 1
Uporabniški priročnik za kletko x 1

SPECIFIKACIJE

Dimenzije izdelka:
Ročaj: 1 ročaj za brezžično zunanjo stran: 120.6*31,7*30,79 mm
Kletka: 176,6*95,5*17,1 mm
Dimenzije paketa: 152*203*39mm
Teža izdelka: 276 g ± 5 g
Teža paketa: 396g±10g
Materiali: aluminijeva zlitina, silikon, plastika

Parametri

Parametri

Producent: SmallRig
Kategorija: Naprave za mobilne telefone
ČLANSTVO (1)

Dodatna oprema za: Apple iPhone 15 Pro Max (1)

SmallRig Universal M-Mount to 37mm Threaded Lens Adapter Ring 4395

SmallRig Univerzalni adapterski obroček M-Mount za objektiv z navojem 37 mm 4395
11.86 €
Na zalogi > 5 ks
Za ta izdelek (1)