SmallRig Reverse-Folding Live Streaming Stand Kit Encore PT-30 4363

Stativ ima vzvratno zložljive noge iz aluminijeve zlitine, zato je zložen prenosen in meri 42 cm. Njegove raztegljive tridelne noge skupaj z zaklepom omogočajo prilagodljivo višino in stabilnost. Tristopenjsko nastavljiv sredinski steber, ki se z zaklepi podaljša do 170 cm, povečuje vsestranskost, video glava pa se nagne za 180 stopinj in omogoča namestitev…

Več informacij

32.22 € z DDV 26.41 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Stativ ima vzvratno zložljive noge iz aluminijeve zlitine, zato je zložen prenosen in meri 42 cm. Njegove raztegljive tridelne noge skupaj z zaklepom omogočajo prilagodljivo višino in stabilnost. Tristopenjsko nastavljiv sredinski steber, ki se z zaklepi podaljša do 170 cm, povečuje vsestranskost, video glava pa se nagne za 180 stopinj in omogoča namestitev različnih naprav z vijakom 1/4"-20. Poleg tega brezžični daljinski upravljalnik omogoča snemanje na razdalji 10 m.

1. Noge iz aluminijeve zlitine, ki se zložijo na 42 cm za priročno prenašanje.

2. Raztegljive tridelne noge, ki jih z zaklepanjem nastavite glede na potrebe po višini in stabilnosti.

3. Sredinski stolpec ima tristopenjsko nastavitev, ki jo hitro sprostite s flip ključavnicami, da stativ podaljšate do višine 170 cm.

4. Video glava na vrhu se nagne za 180 stopinj, z vijakom 1/4"-20 za pritrditev fotoaparatov, pametnih telefonov, video luči LED itd.

5. Brezžični daljinski upravljalnik podpira snemanje na razdalji do 10 m.

Parametri

Parametri

Producent: SmallRig
Kategorija: Naprave za mobilne telefone