SmallRig Universal Arca-Swiss Height-Adjustable Mount Plate Kit 4233

SmallRig Universal Arca-Swiss Height-Adjustable Mount Plate Kit 4233 je zasnovan tako, da uporabnikom po namestitvi 15 mm palic olajša namestitev dodatne opreme, kot so follow focus, mat box, nosilec objektiva itd. Montažna plošča je nastavljiva po višini in združljiva z večino brezzrcalnih fotoaparatov in objektivov. Širino zgornjega dela lahko hitro nastavite…

Več informacij

Posebni dogodki: 120.91 €
130.54 € 120.91 € z DDV 99.11 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: jutri
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks
Opis izdelka SPECIFIKACIJE VSEBINA EMBALAŽE

Opis izdelka

SmallRig Universal Arca-Swiss Height-Adjustable Mount Plate Kit 4233 je zasnovan tako, da uporabnikom po namestitvi 15 mm palic olajša namestitev dodatne opreme, kot so follow focus, mat box, nosilec objektiva itd. Montažna plošča je nastavljiva po višini in združljiva z večino brezzrcalnih fotoaparatov in objektivov. Širino zgornjega dela lahko hitro nastavite z gumbom, kar zagotavlja združljivost z večino hitro snemljivih plošč Arca na trgu in odpravlja vse pomisleke glede združljivosti. Priložena plošča Arca za hitro odpenjanje je združljiva s stabilizatorji DJI serije RS, kar omogoča hiter prehod med ročnimi nastavitvami, nastavitvami s stabilizatorjem in nastavitvami s stativom.; zaklepna ročica z dvostopenjsko zasnovo odklepanja in vgrajenim sistemom proti raztresanju, ki preprečuje naključni stik, za zaščito varnosti opreme. Zgornji del montažne plošče ima modularno zasnovo, ki omogoča enostavno spreminjanje njene usmerjenosti za združljivost s kletkami in teleobjektivi za prilagoditev težišča. Ko jo razstavite, jo lahko samostojno uporabljate kot montažno ploščo Arca-Swiss/Manfrotto. Vgrajeni luknji z navojem 1/4"-20 in luknji z navojem 3/8"-16 na dnu, razširljiva plošča za hitro sprostitev za enostavno namestitev na stativ.

1. Vgrajene so 15-milimetrske objemke za palice, enostavno raztegljivo sledenje ostrenju, mat škatla, podpora za objektiv in druga dodatna oprema.
2. Velika združljivost. Nastavljiva višina, združljiva z različnimi fotoaparati in objektivi; nastavljiva širina podlage Arca, združljiva z večino plošč Arca s hitrim sproščanjem.
3. Zasnova proti lažnim dotikom, vgrajen zatič proti izklopu, dvojno varnejše zavarovanje opreme.
4. Zgornja plošča Arca za hitro sproščanje je združljiva s stabilizatorji DJI serije RS, kar omogoča hiter prehod med snemanjem iz roke, s stabilizatorjem in s stativom.
5. Podstavek Arca je nastavljiv v vodoravni in navpični smeri. Vodoravna nastavitev olajša namestitev kletke, navpična nastavitev pa pomaga pri prilagajanju težišča teleobjektivov.
6. Modularna zasnova omogoča neodvisno uporabo zgornjega dela.

Delovanje z Združljiv z večino brezzrcalnih fotoaparatov in objektivov

VSEBINA EMBALAŽE

Univerzalni komplet ploščic Arca-Swiss z nastavljivo višino montaže x1
Vijačnik s ploščato glavo x 1
Allenov ključ x 1
Uporabniški priročnik x 1

SPECIFIKACIJE

Dimenzije izdelka: 107.4 x 80 x 63,5 mm
Dimenzije paketa: 126 x 110,5 x 87 mm
Teža izdelka: 287 ± 5 g
Teža paketa: 367±5g
Materiali: aluminijeva zlitina, nerjavno jeklo

Parametri

Parametri

Producent: SmallRig
Kategorija: Plošče pod kamero