SmallRig x Brandon Li Mobile Video Cage for iPhone 15 Pro Max Co-design Edition 4473

SmallRig x Brandon Li Mobile Video Cage for iPhone 15 Pro Max Co-design Edition 4473 je večnamenska kletka za iPhone, posebej zasnovana za iPhone 15 Pro Max, ki omogoča snemanje visokokakovostnih videoposnetkov, oddajanje v živo in snemanje vlogov. Kompaktna kletka tehta le 85 g. Ima luknje z navojem 1/4"-20 in hladne čevlje za pritrditev ročaja, stativa,…

Več informacij

65.75 € z DDV 53.89 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi > 5 ks
Praha > 5 ks, Budapest 1 ks
Opis izdelka SPECIFIKACIJE VSEBINA EMBALAŽE

Opis izdelka

SmallRig x Brandon Li Mobile Video Cage for iPhone 15 Pro Max Co-design Edition 4473 je večnamenska kletka za iPhone, posebej zasnovana za iPhone 15 Pro Max, ki omogoča snemanje visokokakovostnih videoposnetkov, oddajanje v živo in snemanje vlogov. Kompaktna kletka tehta le 85 g. Ima luknje z navojem 1/4"-20 in hladne čevlje za pritrditev ročaja, stativa, mikrofona, video luči LED itd, kar je s povsem novim ekosistemom hitrega sproščanja lažje in hitrejše. Na obeh straneh so luknje za trakove s premerom manj kot 2 mm. Omogoča namestitev objektiva M-mount ali, z zamenjavo osnovne plošče, objektiva z navojem 17 mm / 37 mm, objektiva Moment serije T. Je subtilno izdolben, da omogoča popoln dostop do vseh gumbov, vrat, radarskega ultraširokokotnega objektiva in brezžičnega polnilnika MagSafe. Zasnova hitrega zaklepanja in sproščanja, ki je enostavna za uporabo, je varnejša in stabilnejša ter preprečuje nenamerno odklepanje zaradi napačnega dotika. Celokovinska polna kletka je opremljena tudi z vgrajenimi blazinicami za preprečevanje morebitnih udarcev in prask. Namestitev te kletke ne bo ovirala vaše možnosti za vodoravno ali navpično fotografiranje.

1. Kompaktna, lahka in prilegajoča se kletka za iPhone 15 Pro Max.
2. Različni nastavki za dodatno opremo za mikrofon, video luč LED, ročaj, stativ, trak za roko itd.
3. Nova zasnova hitrega sproščanja SmallRig omogoča hitrejše povezovanje dodatne opreme.
4. Podpira objektive, kot so objektivi M-mount ali z zamenjavo osnovne plošče objektivi z navojem 17 mm / 37 mm, objektivi Moment serije T.
5. Ohranja dostop do vseh gumbov, vrat, radarja in ultraširokokotnega objektiva; popolnoma združljiv z brezžičnim polnilnikom MagSafe.
6. Enostavna za uporabo zasnova hitrega zaklepanja in sproščanja.
7. Celokovinska polna kletka: vgrajene blazinice preprečujejo udarce in praske.
8. Ekskluzivni podpis Brandona Li - barvni gradient oaze in poseben postopek izboljšata teksturo.

Opomba: Med pritrjevanjem ali odstranjevanjem kletke bodite previdni, da ne bi opraskala telefona. Primerno za objektive z bajonetom M ali druge objektive s podobnim bajonetom; za objektive z navojem 17 mm / 37 mm ali objektive serije T zamenjajte nosilno ploščo ali pripravite adapter. Najprej odstranite ohišje telefona, če ga imate. Izogibajte se močnim kislinam.

Združljiv z iPhone 15 Pro Max

VSEBINA EMBALAŽE

Kletka x 1
Rezervni vijaki x 3
Uporabniški priročnik x 1

SPECIFIKACIJE

Dimenzije izdelka: 176.6 * 95,5 * 17,1 mm
Dimenzije paketa: 203*116,5*20 mm
Teža izdelka: 116 g ± 5 g
Teža paketa: 189g±10g
Materiali: aluminijeva zlitina, silikon

Parametri

Parametri

Producent: SmallRig
Kategorija: Naprave za mobilne telefone
Za ta izdelek (1)