SONY ZV-1

Sony ZV-1 je kompaktna in vsestranska kamera za vloganje, zasnovana posebej za ustvarjalce vsebin in video blogerje. Zaradi lahke in prenosne zasnove je idealna za snemanje na poti in spontano zajemanje trenutkov.

Več informacij

Preverjamo / Pišite za razpoložljivost
Razpoložljivost

Prikaži vse dodatke

Opis izdelka VSEBINA EMBALAŽE

Opis izdelka

Sony ZV-1 je kompaktna in vsestranska kamera za vloganje, zasnovana posebej za ustvarjalce vsebin in video blogerje. Zaradi lahke in prenosne zasnove je idealna za snemanje na poti in spontano zajemanje trenutkov.

Ključne značilnosti Sonyjevega ZV-1 so:

 1. 20.senzor CMOS tipa 1.0 z 1 milijonom točk: Vlogerjem omogoča zajemanje ostrih in podrobnih posnetkov v različnih svetlobnih pogojih.

 2. Hitri hibridni sistem samodejnega ostrenja: Zagotavlja hitro in natančno samodejno ostrenje, ki je bistveno za ohranjanje ostrine predmetov med vlogi in snemanjem videoposnetkov.

 3. LCD-zaslon na dotik z možnostjo spreminjanja kota: Vlogerji lahko 3,0-palčni LCD-zaslon na dotik obrnejo na sprednjo stran, kar jim olajša kadriranje in zagotavlja, da so v posnetku.

 4. Vgrajen mikrofon z vetrobranskim steklom: ZV-1 ima vgrajen usmerjeni mikrofon z vetrobranskim steklom za zajemanje jasnega in čistega zvoka, ki zmanjšuje hrup vetra in moteče dejavnike iz ozadja.

 5. Postavitev v vitrini izdelka: Ta funkcija omogoča hitro in nemoteno osredotočanje na izdelke ali predmete, ki se prikazujejo kameri, zato je idealna za preglede in predstavitve izdelkov.

 6. Funkcija razostritve ozadja: Ta funkcija ustvarja čudovito zamegljeno ozadje, s čimer poudari predmet in doda profesionalen pridih vlogom in videoposnetkom.

 7. snemanje videoposnetkov 4K: ZV-1 podpira snemanje videoposnetkov 4K s hitrostjo do 30 sličic na sekundo, kar vlogerjem omogoča snemanje osupljivo podrobnih posnetkov z živimi barvami in impresivno jasnostjo.

 8. Kompaktna in ergonomska oblika: Kompaktna velikost in udoben oprijem fotoaparata omogočata, da ga je mogoče uporabljati dlje časa, kar vlogerjem zagotavlja udobno in samozavestno snemanje vsebin.

Na splošno je Sony ZV-1 fotoaparat za vloganje z veliko funkcijami, ki združuje odlično kakovost slike, napredne možnosti samodejnega ostrenja in uporabniku prijazne funkcije, zato je idealna izbira za ustvarjalce vsebin, ki želijo izboljšati svoje vloge in video vsebine.

Za katere namene je primerno uporabljati Sony ZV-1 ?

Fotoaparat Sony ZV-1 je zasnovan tako, da se odlično obnese v različnih situacijah, zato je vsestransko orodje za ustvarjalce vsebin, vlogerje in običajne fotografe. V nadaljevanju je navedenih nekaj situacij, v katerih lahko učinkovito uporabite fotoaparat Sony ZV-1:

 1. Vloganje in ustvarjanje vsebin: Sony ZV-1 je posebej prilagojen za vloganje in ustvarjanje spletnih vsebin. Zaradi kompaktne velikosti, izvlečnega zaslona LCD in odličnih zmogljivosti samodejnega ostrenja je kot nalašč za snemanje na poti ali v različnih okoljih.

 2. Pregledi in predstavitve izdelkov: ZV-1 je s funkcijami, kot sta nastavitev za predstavitev izdelkov in funkcija razostritve ozadja, primeren za predstavljanje izdelkov in prikazovanje njihovih lastnosti. Njegova zmožnost zajemanja visokokakovostnih videoposnetkov in zvoka zagotavlja, da so pregledi in predstavitve izdelkov zanimivi in informativni.

 3. Potovanja in pustolovščine: ZV-1 je zaradi svoje lahke in prenosne zasnove idealen spremljevalec popotnikov in pustolovcev, ki želijo dokumentirati svoja potovanja. Njegova zmožnost zajemanja videoposnetkov 4K in obvladovanja različnih svetlobnih pogojev zagotavlja, da so nepozabni trenutki posneti v osupljivih podrobnostih.

 4. Dogodki in srečanja: Sony ZV-1 lahko jasno in natančno zajame dragocene trenutke, ne glede na to, ali gre za družinsko srečanje, rojstnodnevno zabavo ali družabni dogodek. Njegov hiter sistem samodejnega ostrenja in vgrajeni mikrofon zagotavljata, da se lahko osredotočite na uživanje v trenutku, medtem ko fotoaparat poskrbi za njegov zajem.

 5. Spletna navodila in izobraževalne vsebine: ZV-1 je zaradi zmožnosti zajemanja visokokakovostnih videoposnetkov z jasnim zvokom odlična izbira za snemanje vadnic, videoposnetkov z navodili in izobraževalnih vsebin. Ne glede na to, ali učite spretnosti, delite znanje ali prikazujete tehnike, vam kamera ZV-1 pomaga učinkovito posredovati sporočilo.

 6. Ulična fotografija in vsakdanji trenutki: Zaradi hitrega samodejnega ostrenja, kompaktne velikosti in preproste uporabe je ZV-1 primeren za snemanje iskrenih trenutkov in uličnih prizorov. Zaradi njegove prenosnosti ga lahko nosite s seboj, kamor koli greste, in tako zagotovite, da nikoli ne zamudite priložnosti za zajem nepozabnega trenutka.

Katera dodatna oprema je primerna za fotoaparat Sony ZV-1 ?

Ustrezna dodatna oprema za fotoaparat Sony ZV-1 je odvisna od posebnih potreb in želja uporabnika. Vendar je tukaj nekaj najpogosteje priporočenih dodatkov za izboljšanje funkcionalnosti in vsestranskosti fotoaparata Sony ZV-1:

 1. Zunanji mikrofon: ZV-1 ima sicer vgrajen mikrofon z možnostjo zmanjšanja vetra, vendar lahko s priključitvijo zunanjega mikrofona dodatno izboljšate kakovost zvoka, zlasti v hrupnih okoljih ali pri snemanju zvoka na profesionalni ravni.

 2. Stativ ali ročni kardan: Stabilen podporni sistem, kot je stativ ali ročni gimbal, lahko pomaga ohranjati stabilne posnetke in zmanjšuje tresenje fotoaparata, kar omogoča bolj gladke videoposnetke in jasnejše slike, zlasti med vloganjem ali snemanjem na poti.

 3. Dodatne baterije in polnilec: Rezervne baterije in polnilec so nujni za daljše snemanje ali potovanja, saj zagotavljajo, da vam med snemanjem pomembnih trenutkov nikoli ne zmanjka energije.

 4. Pomnilniške kartice: Pomnilniške kartice z veliko zmogljivostjo in visoko hitrostjo so ključne za shranjevanje velikih količin fotografij in videoposnetkov visoke ločljivosti. Za optimalno delovanje je priporočljivo uporabljati kartice SDXC ali SDHC s hitro hitrostjo branja/pisanja.

 5. Priključki za objektive: Odvisno od vašega sloga fotografiranja in želja lahko nastavki za objektive, kot so širokokotni ali makroobjektivi, razširijo ustvarjalne možnosti vašega fotoaparata ZV-1 in vam omogočijo natančno zajemanje različnih perspektiv in predmetov.

 6. Torba ali kovček za fotoaparat: Fotoaparat ZV-1 in dodatke lahko varno shranjujete in prenašate v trpežni in zaščitni torbi ali kovčku za fotoaparat, ki jih varuje pred prahom, vlago in nenamernimi poškodbami.

 7. Zaščita zaslona: Zaščita zaslona na zaslonu LCD na dotik fotoaparata ZV-1 lahko prepreči praske, madeže in druge poškodbe ter zagotovi, da bo zaslon ostal jasen in funkcionalen tudi čez čas.

 8. Daljinski upravljalnik ali brezžični sprožilec: Z daljinskim upravljalnikom ali brezžičnim sprožilcem lahko sprožite zaklop fotoaparata na daljavo, kar olajša zajemanje avtoportretov, skupinskih posnetkov in fotografij z dolgo osvetlitvijo, ne da bi se vam bilo treba fizično dotakniti fotoaparata.

 9. Svetlobna plošča LED: Za okolja s šibko svetlobo ali situacije, kjer je potrebna dodatna osvetlitev, lahko svetlobna plošča LED zagotovi nastavljivo in stalno osvetlitev ter tako izboljša kakovost fotografij in videoposnetkov.

 10. Filtri za objektiv: Filtri, kot so polarizatorji, filtri ND (nevtralne gostote) in UV-filtri, lahko pomagajo nadzorovati osvetlitev, zmanjšujejo bleščanje ter ščitijo objektiv fotoaparata pred praskami in prahom, kar omogoča doseganje želenih učinkov in ohranjanje kakovosti slike v različnih pogojih snemanja.

Ta dodatna oprema lahko dopolnjuje zmogljivosti fotoaparata Sony ZV-1 in izboljša splošno izkušnjo fotografiranja, uporabnikom pa zagotavlja večjo prilagodljivost, ustvarjalnost in udobje pri snemanju nepozabnih trenutkov in ustvarjanju privlačnih vsebin.

VSEBINA EMBALAŽE

Sonyjev ZV-1 je kompaktni digitalni fotoaparat, namenjen predvsem vloganju in ustvarjanju vsebin. Spodaj so navedene tehnične specifikacije Sony ZV-1:

 1. Slikovni senzor: 1.(13,2 mm x 8,8 mm) tip senzorja Exmor RS CMOS s približno 20,1 učinkovitimi megapiksli.

 2. Slikovni procesor: Slikovni procesor BIONZ X, ki omogoča visokokakovostno obdelavo slik in delovanje pri šibki svetlobi.

 3. Objektiv:

  • Objektiv ZEISS Vario-Sonnar T* z goriščno razdaljo 9,4-25,7 mm.
  • 2.7-kratna optična povečava.
  • Največja zaslonka: f/1,8 (W) - f/2,8 (T).
 4. Samodejno ostrenje: Hitri hibridni sistem samodejnega ostrenja s 315 točkami samodejnega ostrenja s faznim zaznavanjem in 25 točkami samodejnega ostrenja s kontrastnim zaznavanjem.

 5. Stabilizacija slike: Optična stabilizacija slike SteadyShot za zmanjšanje tresenja fotoaparata in ohranjanje ostrine, zlasti pri fotografiranju iz roke.

 6. Občutljivost ISO: ISO 100-12800 (razširljiva na ISO 64-25600 za fotografije).

 7. Hitrost zaklopa: 1/2000 do 30 sekund (za fotografije), 1/2000 do 1/4 sekunde (za videoposnetke).

 8. Snemanje videoposnetkov:

  • Največja ločljivost videoposnetkov: 1,5 milijona pik: 4K (3840 x 2160) s hitrostjo do 30 sličic na sekundo.
  • Full HD (1920 x 1080) s hitrostjo do 120 sličic na sekundo za počasno snemanje.
  • Kodek XAVC S za visokokakovostno snemanje videoposnetkov.
 9. Zvok:

  • Vgrajen mikrofon s tremi kapsulami in vetrobranskim steklom za jasno snemanje zvoka.
  • 3.5 mm vhod za mikrofon za priključitev zunanjih mikrofonov.
 10. Zaslon LCD: 3.zaslon LCD na dotik s spremenljivim kotom in ločljivostjo 921 600 točk: 0-palčni (7,5 cm) zaslon na dotik. Zaslon je mogoče izvleči in zavrteti za lažje kadriranje selfijev in vlogov.

 11. Povezljivost:

  • Povezljivost: Wi-Fi in Bluetooth za brezžični prenos slik in daljinsko upravljanje prek pametnega telefona.
  • Priključek mikro HDMI (tip D), priključek mikro USB in 3,5-milimetrski vhod za mikrofon.
 12. Življenjska doba baterije: Približno 260 posnetkov z enim polnjenjem (standard CIPA) ob uporabi zaslona LCD ali približno 45 minut neprekinjenega snemanja.

 13. Dimenzije in teža:

  • Dimenzije: Približno 105,5 mm x 60,0 mm x 43,5 mm (4 1/4 x 2 3/8 x 1 3/4 palca).
  • Teža: Približno 294 g (10,4 oz), vključno z baterijo in pomnilniško kartico.

Te tehnične specifikacije poudarjajo ključne lastnosti in zmogljivosti Sonyjevega fotoaparata ZV-1, zaradi katerih je vsestransko orodje za vlogerje, ustvarjalce vsebin in fotografe, ki iščejo kompaktno in zmogljivo slikovno rešitev.

Parametri

Parametri

Producent: SONY
Kategorija: Kompaktni fotoaparati
ČLANSTVO (5)

ČLANSTVO (5)

SmallRig Vlogging Tripod Kit for Sony ZV-E1 / ZV-E10 / ZV-1 / ZV-1F 4258

1. Primerno za selfije, posnetke sledenja, prenose v živo, vloge itd2. Video svetloba
131.62 €
Na zalogi 2 ks

Kletka SmallRig za fotoaparat Sony ZV1 2938

Kletka SmallRig 2938 za Sony ZV1 je opremljena z ergonomskim ročajem, integriranim
41.8 €
Na zalogi 3 ks

SmallRig Vetrobransko steklo za Sony ZV-E10 in ZV-1 (sivo) 3529

Vetrobransko steklo SmallRig za Sony ZV-E10 in ZV-1(Siva)3529 ima posebno krzneno
7.07 €
Na zalogi 5 ks

SmallRig Zaščita pred vetrom za Sony ZV-E10 in ZV-1 (bela) 3530

Zaščita pred vetrom SmallRig za Sony ZV-E10 in ZV-1 (bela) 3530 ima posebno krzneno
7.07 €
Na zalogi > 5 ks

Tilta Mounting Baseplate with Grip for Sony ZV-1/ZV-1F /ZV-1M2- Black

Kletka za fotoaparat Sony ZV-E1 Lightweight Kit
110.81 €
 • Pokaži vse
 • SONY ZV-1

  Sony ZV-1 je kompaktna in vsestranska kamera za vloganje, zasnovana posebej za ustvarjalce
  Preverjamo / Pišite za razpoložljivost