SSL 12

SSL 12 je zvočni vmesnik z 12 vhodi/8 izhodi, ki ga napaja vodilo USB, s katerim lahko v računalnik in iz njega spravljate zvok studijske kakovosti z minimalno mukotrpnostjo in največjo mero ustvarjalnosti. SSL 12 temelji na uspehu vmesnikov SSL 2 in SSL 2+ ter vam ponuja več. Več vhodov/izhodov, več zmogljivosti in več vsestranskosti. SSL 12 je popolnoma…

Več informacij

441.62 € z DDV 361.98 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Opis izdelka

Opis izdelka

SSL 12 je zvočni vmesnik z 12 vhodi/8 izhodi, ki ga napaja vodilo USB, s katerim lahko v računalnik in iz njega spravljate zvok studijske kakovosti z minimalno mukotrpnostjo in največjo mero ustvarjalnosti. SSL 12 temelji na uspehu vmesnikov SSL 2 in SSL 2+ ter vam ponuja več. Več vhodov/izhodov, več zmogljivosti in več vsestranskosti. SSL 12 je popolnoma integriran s programsko opremo SSL 360°: vaša nadzorna soba SSL. Tu lahko dodelite nadzorne gumbe za monitorje, ustvarite več neodvisnih mešanic za slušalke, izberete vir Loopback, prilagodite 3 uporabniške gumbe na sprednji plošči in še veliko več. SSL 12 predstavlja kombinacijo profesionalnih funkcij in delovnega poteka, ki je v prenosnem namiznem vmesniku še niste videli.

Velike studijske funkcije, majhen namizni odtis
Vse, kar potrebujete, in še več, v osrednjem delu prenosnega studia


SSL 12 ima izjemno veliko profesionalnih studijskih funkcij, ki so običajno rezervirane za visokokakovostne vmesnike za vgradnjo v omaro.

Snemanje

Pri snemanju bo povezljivost ADAT skupaj z vgrajenim mikrofonom za povratne pogovore in neverjetno zmogljivim programskim mešalnikom (ki omogoča ustvarjanje do 4 neodvisnih mešanic za izvajalce s skoraj ničelno zakasnitvijo) kos najzahtevnejšim snemalnim sejam.

Mešanje

Za mešanje je z alternativnim preklapljanjem monitorjev in funkcijami nadzorne sobe na sprednji plošči vse, kar potrebujete, na dosegu roke.

Producirajte

Za produkcijo vam USB Loopback, MIDI I/O in izhodi z enosmernim tokom za CV-kontrolo sintetizatorjev nudijo resen nabor orodij, s katerimi boste ohranili ustvarjalnost. Za nameček vam bo vedno obsežnejši paket SSL Production Pack (opremljen z izborom obveznih virtualnih instrumentov, vtičnikov, vzorcev in DAW) pomagal oživiti vaše produkcije.


Popoln nadzor iz SSL 360° - vaša nadzorna soba SSL

SSL 360° gosti programski mešalnik SSL 12, kjer lahko nastavite mešanje za slušalke z nizko latenco, izberete vir Loopback in prilagodite gumbe na sprednji plošči SSL 12, ki jih je mogoče dodeliti uporabniku, prek zmogljivega, a intuitivnega mešalnika v konzolnem slogu na zaslonu.Enostavno nastavite več mešanic za slušalke s skoraj ničelno latenco

SSL 12 zagotavlja intuitiven, virtualni mešalnik v slogu konzole za izbiranje mešanic za slušalke. Z neodvisnimi krmilniki pan, ravni in izklopa, ki so na voljo za vsako pošiljanje, vam mešalnik SSL 12 omogoča popolno upravljanje.

Konfigurirajte izhode HP A in HP B, kot jih potrebujete

Izbirate lahko med 3 različnimi načini delovanja izhodov za slušalke, ki najbolj ustrezajo vašim slušalkam - standardni, visoko občutljivi ali visokoimpedančni. Lahko pa se odločite za preusmeritev vsakega HP-jevega izhoda kot uravnoteženega/neizravnanega mono izhoda, če potrebujete dodatne linijske izhode iz SSL 12.

Prilagodite 3 gumbe na sprednji plošči, ki jih je mogoče dodeliti uporabniku

3 stikala na sprednji plošči so vnaprej dodeljena funkcijam CUT za monitorje, ALT za preklapljanje zvočnikov in TALKBACK za vklop/izklop mikrofona, vendar lahko te gumbe po želji spremenite v katero koli od naslednjih funkcij - DIM, CUT, MONO SUM, ALT, INVERT PHASE LEFT, TALKBACK.


SSL Production Pack BREZPLAČNO z zvočnim vmesnikom SSL 12Že desetletja pomagamo vrhunskim umetnikom, producentom in inženirjem ustvarjati odlično glasbo in zvok. Ključnega pomena je imeti prava orodja za delo, zato smo se povezali z nekaterimi ključnimi blagovnimi znamkami v industriji in vam ponudili paket SSL Production Pack, ki je brezplačno priložen zvočnemu vmesniku SSL 12.

S paketom SSL Production Pack, ki vsebuje izbor obveznih virtualnih instrumentov, vtičnikov, vzorcev in DAW, omogočite svoji ustvarjalnosti, da zasije in oživi vaše produkcije.

Parametri

Parametri

Producent: SSL
Kategorija: Mešanica
  • Pokaži vse
  • SSL 12

    SSL 12 je zvočni vmesnik z 12 vhodi/8 izhodi, ki ga napaja vodilo USB, s katerim
    brez DDV 361.98 €
    441.62 €