Viltrox Ninja 30

VILTROX NINJA 30/30B 300W visoko svetlostna enobarvna/ dvobarvna studijska luč COB s 6/10 FX svetlobnimi učinki za nadzor prek mobilne aplikacije

Več informacij

391.42 € z DDV 320.83 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 5 ks
Praha 5 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

VILTROX NINJA 30/30B 300W visoko svetlostna enobarvna/ dvobarvna studijska luč COB s 6/10 FX svetlobnimi učinki za nadzor prek mobilne aplikacije

Serija NINJA 30 je 300W visokozmogljiv točkovni svetlobni vir LED video luči z visoko osvetljenostjo, podpira različne profesionalne metode nadzora, standardni Bowen bajonet in različne dodatke za nadzor svetlobe, visokokakovostno kovinsko ohišje iz letalskega aluminija. Zmogljivost serije NINJA 30 je bila v vseh pogledih neprimerljivo izboljšana, kar vam prinaša bolj profesionalno in učinkovito izkušnjo filmske in televizijske osvetlitve!

Serija NINJA 30 zagotavlja visoko svetilnost 300 W. S standardnim 55-stopinjskim senčilom lahko osvetlitev na razdalji 1 metra preseže 100 000 LUX, kar lahko učinkovito pokrije potrebe po snemanju velikih prizorov.

Vgrajen brezžični sprejemni čip, s pomočjo aplikacije WeeylitePro APP lahko na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku natančno nadzorujete nastavitve in parametre različnih luči serije NINJA 30 ter tako sprostite več navdušenja

Luči serije NINJA 30 uporabljajo tehnologijo prilagajanja z brezžičnim daljinskim upravljalnikom, z 19 kanali v 6 skupinah, ki se upravljajo ločeno. Svetlost, barvno temperaturo, svetlobni učinek itd. lahko prilagodite z različnimi načini zatemnjevanja.

ninja 30 ima 6 svetlobnih učinkov: Ninja 30B ima 10 svetlobnih učinkov: Flash, Burst, Flash lamp, Blink, Weld, SOS: Flash, Burst, Flash lamp, Blink, Weld, SOS, Candle light, Flame, CCT LOOP, TV

Serija NINJA 30 uporablja visokokakovostne svetlobne vire in ima izjemen indeks barvne reprodukcije, CRI ≥ 95, TLCI ≥ 95, z izjemno visokim CRI, zato v poznejši fazi ni treba popravljati barv.

Uporablja tiho zasnovo ventilatorja, največji hrup pri polni izhodni moči pa je le 26 dB. Poleg tega je ohišje svetilke opremljeno z gumbom za tihi način delovanja, ki omogoča nadzor hrupa z enim samim gumbom. Odlična zmožnost nadzora hrupa vam omogoča, da brez težav opravljate sočasne naloge zbiranja zvoka.

Majhnega in lahkega ohišja serije Ninja 30 ni le enostavno držati, temveč je mogoče univerzalni vmesnik nosilca hitro namestiti tudi na stabilizator nosilca, kar omogoča enostavno prenašanje, ko greste ven, in izpolnjuje potrebe različnih scenarijev.

Serija NINJA 30 je opremljena z Bowenovim nastavkom, ki je razširjen v industriji, in je združljiva s fotografsko opremo VILTROX: osmerokotnim softboxom, globokim paraboličnim softboxom, sferičnim difuzorjem itd. za izpolnjevanje potreb po osvetlitvi v različnih priložnostih.

Opremljen je z zaslonom LCD, upravljanje je preprosto in intuitivno, parametri so jasni na prvi pogled, enostavni za uporabo, enostavno učenje in upravljanje.

Novo zasnovo nosilca v obliki črke U je mogoče obesiti ali namestiti na stojalo za luči, kar omogoča enostavno nastavljanje različnih kotov in prilagodljivo razporeditev osvetlitve za različne fotografske potrebe.

Parametri

Parametri

Producent: Viltrox
Kategorija: Studijske luči
  • Pokaži vse
  • Viltrox Ninja 30

    VILTROX NINJA 30/30B 300W visoko svetlostna enobarvna/ dvobarvna studijska luč COB
    391.42 €
    Na zalogi 5 ks