DJI RS 3 Pro Combo

RS 3 Pro ima podaljšane osi iz ogljikovih vlaken, ki zagotavljajo več prostora za uravnoteženje profesionalnih fotoaparatov, zaradi česar se odlično prilega fotoaparatom, kot sta Sony FX6 ali Canon C70 z objektivom 24-70 mm f/2,8, kar razširja ustvarjalne možnosti. Nova podaljšana spodnja plošča za hitro sproščanje zagotavlja stabilnejši nosilec fotoaparata…

Več informacij

Posebni dogodki: 1 117.32 €
1 117.32 € z DDV 915.83 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Na poti 1 ks
Koda artikla:
CP.RN.00000218.01
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

RS 3 Pro ima podaljšane osi iz ogljikovih vlaken, ki zagotavljajo več prostora za uravnoteženje profesionalnih fotoaparatov, zaradi česar se odlično prilega fotoaparatom, kot sta Sony FX6 ali Canon C70 z objektivom 24-70 mm f/2,8, kar razširja ustvarjalne možnosti. Nova podaljšana spodnja plošča za hitro sproščanje zagotavlja stabilnejši nosilec fotoaparata in je primerna za namestitev nastavka za objektiv za varnejšo montažo. Za lažje uravnoteženje je bil dodan gumb za natančno nastavitev osi nagiba, ki omogoča premikanje fotoaparata naprej ali nazaj z milimetrsko natančnostjo. Zaradi sestavnih delov, prevlečenih s teflonom, je mogoče RS 3 Pro uravnotežiti z manjšim trenjem in manjšim uporom, tudi pri nameščanju težkih fotoaparatov.

Samodejno zaklepanje osi
RS 3 Pro omogoča hiter začetek snemanja, tako da nikoli ne zamudite posnetka. Enostavno pritisnite in pridržite gumb za vklop in vse tri osi se samodejno odklenejo, tako da lahko v nekaj sekundah začnete snemati. Enkrat pritisnite gumb za vklop in osi se samodejno zaklenejo ter preidejo v način mirovanja, zaradi česar je vaš prenos bistveno učinkovitejši. Če pritisnete in držite gumb za vklop, se RS 3 Pro samodejno zaklene.

Velika zmogljivost uporabnega tovora
Optimizirana strukturna zasnova modela RS 3 Pro zagotavlja, da njegova teža, tako kot pri modelu RS 2, ostaja le 1,5 kg (to vključuje kardan, baterijsko držalo in dvoslojne plošče za hitro sprostitev), njegova nosilnost pa je spoštljivih 4,5 kg, kar zagotavlja učinkovito podporo v lahkem ohišju.

Brezžično upravljanje zaklopa
S tehnologijo Bluetooth z dvema načinoma delovanja lahko RS 3 Pro doseže učinkovito in zanesljivo brezžično upravljanje zaklopa. Po začetnem seznanjanju prek povezave Bluetooth lahko snemanje videoposnetkov in fotografiranje upravljate tako, da preprosto pritisnete gumb za snemanje na stabilizatorju. Predhodno seznanjen fotoaparat se bo samodejno ponovno povezal vsakič, ko ga boste znova uporabili, kar vam bo prihranilo čas.

Takojšen preklop načina
Med načini sledenja premikanju, sledenja premikanju in nagibanju ter FPV lahko preklapljate tako, da preprosto premaknete novo stikalo za način. Pri načinu FPV lahko izbirate tudi med načini 3D Roll 360, Portret ali Po meri, kar vam omogoča, da hitro nastavite opremo in začnete snemati.

Večje kot je, boljše je
Velik vgrajen 1,8-palčni barvni zaslon OLED na dotik, ki je v primerjavi z modelom RS 2 večji za 28 %, omogoča izjemno priročno nastavljanje parametrov, preverjanje stanja snemanja in usmerjanje objektov. Poleg tega je zaradi prenovljenega uporabniškega vmesnika vsaka nastavitev bolj intuitivna in natančna. Zaslon OLED ima tudi večjo svetlost kot zaslon LCD v modelu RS 2, manjšo porabo energije in je primernejši za uporabo na prostem.

Elegantna konstrukcija iz ogljikovih vlaken
Roke modela RS 3 Pro so izdelane iz laminiranih listov iz nerazrezanih ogljikovih vlaken. Zaradi tega so lažje in močnejše od lepljenega materiala iz ogljikovih vlaken, ki je bil uporabljen v modelu RS 2, kar povečuje trdnost in zmanjšuje težo, da so kos še zahtevnejšim snemalnim okoljem.

Nadaljnji razvoj stabilizacije RS
S tretjo generacijo algoritmov stabilizacije RS zagotavlja RS 3 Pro bistveno večjo stabilnost v vseh razmerah. Podatki laboratorijskih testov kažejo, da RS 3 Pro zagotavlja za 20 % večjo stabilnost v primerjavi z RS 2, zato brez težav obvladuje posnetke pod nizkim kotom, snemanje v gibanju ali preklapljanje med visokim in nizkim položajem.

Popolnoma gladki rezultati
Ko je aktiviran način SuperSmooth, bo RS 3 Pro povečal navor motorja in tako še izboljšal stabilizacijo, kar vam bo omogočilo stabilne posnetke tudi pri hitrem gibanju ali pri uporabi objektivov z ekvivalentno goriščno razdaljo 100 mm.

Pomočnik LiDAR
RS 3 Pro za lažje ostrenje uporablja tehnologijo ostrenja LiDAR, ki jo poznamo iz fotoaparata Ronin 4D. Novi iskalnik razdalje LiDAR (RS) lahko na razdalji 14 metrov projicira 43200 točk za ostrenje. Poleg tega ima vgrajeno kamero z enakovredno goriščno razdaljo 30 mm in širokim 70-stopinjskim zornim kotom, ki ustreza potrebam ostrenja v večini situacij. V primerjavi z običajno tehnologijo ostrenja se sistemu ostrenja LiDAR ni treba zanašati na teksturo površine predmeta. To je še posebej uporabno v okoljih s šibko svetlobo ali v zapletenih situacijah z več objekti. Podpira širokopotezni način in način Mode. V širokem načinu iskalo samodejno zazna objekt in izostri. V točkovnem načinu lahko uporabniki predmet označijo ročno ali se ga dotaknejo.

Popolnoma nov motor za ostrenje
Naslednja generacija motorja za ostrenje DJI RS (2022) zagotavlja trikrat večji navor (do 1 Nm) in zmanjšuje hrup za 50 %. To zagotavlja bolj gladko ostrenje in zmanjšuje vpliv na snemanje zvoka. Za hitrejšo uporabo ima tudi strukturo hitrega sproščanja, ki omogoča enostavno montažo brez orodja.

Samodejno ostrenje
Kombinacija sistema ostrenja z iskalnikom razdalje LiDAR in novega motorja za ostrenje med drugim omogoča uporabo samodejnega ostrenja na ročnih objektivih. Z enim samim pritiskom na gumb M na kardanskem stabilizatorju lahko hitro in brez napora preklopite med ročnim in samodejnim ostrenjem. Ko so ročni objektivi enkrat umerjeni, lahko v motor za ostrenje shranite več profilov umerjanja objektivov, tako da jih pred ponovno uporabo ni treba ponovno umerjati. Nekatere filmske objektive lahko celo priključite neposredno na motorček za ostrenje za samodejno ostrenje, ne da bi jih bilo treba kalibrirati. Uporabniki lahko iskalnik razdalje LiDAR in motor za ostrenje priključijo neposredno na fotoaparat in ju upravljajo neodvisno od kardana, kar omogoča samodejno ostrenje na ročnih objektivih tudi z zunanjo baterijo.

ActiveTrack Pro
Sledenje objektom s serijo Ronin še nikoli ni bilo tako natančno in občutljivo. Naslednja generacija tehnologije ActiveTrack Pro lahko neposredno bere slike iz kamere, vgrajene v iskalnik razdalj LiDAR, ne da bi za to potrebovali oddajnik slike Ronin (prej znan kot oddajnik slike Ronin RavenEye). Poleg tega iskalnik razdalj LiDAR vključuje ločeno razvit čip, ki je enak čipu iz naprave Ronin 4D, kar več kot 60-krat poveča procesorsko zmogljivost tehnologije ActiveTrack Pro v primerjavi z ActiveTrack 3.0 na oddajniku slike Ronin.

Z uporabo funkcije ActiveTrack Pro lahko neposredno sledite ali označite predmet na zaslonu OLED na dotik RS 3 Pro. Zakasnitev v živo je zmanjšana na samo 40 ms, kar je 60 % manj kot pri oddajniku slike Ronin, kar omogoča sledenje tudi pri hitrem premikanju predmeta. Zahvaljujoč zmogljivi enoti DSP lahko prepozna in sledi ciljem, tudi če jih je veliko in so oddaljeni.

Prenos videa
Napravo RS 3 Pro lahko povežete s povsem novim izdelkom DJI Transmission in tako ponudite prilagojeno rešitev za vaše specifično snemanje. Video oddajnik DJI se lahko napaja neposredno iz naprave RS 3 Pro, z adapterjem pa ga lahko priročno namestite na dno, ne da bi potrebovali dodatno baterijo, kar zmanjša obremenitev vaših rok. Tehnologija video prenosa O3 Pro omogoča do 6 km dosega prenosa videa in zvoka z izjemno nizko zakasnitvijo ter samodejno preskakovanje frekvenc med pasovi 2,4 GHz, 5,8 GHz in DFS, kar zagotavlja stabilno spremljanje na daljavo. DJI High-Bright Remote Monitor podpira prenos v živo pri 1080p/60 sličicah na sekundo ter en sam oddajnik z več sprejemniki. V načinu Control lahko z dvema sprejemnikoma hkrati skupaj upravljate gimbal RS 3 Pro, ostrenje in parametre kamere za celovit sprejem, spremljanje in nadzor.

Upravljanje gimbala in ostrenja
Daljinski monitor z visoko svetilnostjo lahko uporabljate z ročnimi držali Ronin 4D, kolesi DJI Master Wheels ali DJI Force Pro za nadzor gimbala in natančno ostrenje. Vgrajen ima tudi žiroskopski senzor, ki lahko daljinski monitor spremeni v samostojni krmilnik gibanja za RS 3 Pro brez dodatne dodatne opreme za doseganje bolj zapletenih premikov kamere iz premikajočega se vozila ali na žerjavu.

Brezhibno brezžično upravljanje fotoaparata
Ko je kamera RS 3 Pro nameščena na žerjav, žičnico ali vozilo s priseskom, način Mirror Control omogoča brezhibno brezžično upravljanje od koder koli na prizorišču. Ta način omogoča neposreden nadzor osnovnega menija Sonyjevih brezzrcalnih fotoaparatov prek daljinskega monitorja, ne da bi bilo treba fotoaparat odklopiti iz električnega omrežja.

Obsežna razširljivost
Z dvema priključkoma RSA/NATO in priključkom za baterijo lahko na RS 3 Pro priključite različne dodatke, kot so Twist Grip Dual Handle, Tethered Control Handle in novi DJI Briefcase Handle, kar omogoča prilagodljivost za izpolnjevanje različnih zahtev snemanja.

Rešitev za vsak scenarij
S kompletom DJI RS SDK lahko razvijalci zdaj ustvarjajo prilagojene rešitve za RS 3 Pro. Ne glede na to, ali snemate iz premikajočega se vozila, z žerjavom ali Steadicamom, z žičnico ali drsnikom, RS 3 Pro ponuja celovito rešitev za snemanje in večje ustvarjalne možnosti

Parametri

Parametri

Producent: DJI
Kategorija: Gimbali
ČLANSTVO (2)

ČLANSTVO (2)

SmallRig Phone Holder for DJI Gimbals 4301

 • Novo
Držalo za telefon SmallRig za DJI Gimbals 4301 je posebej zasnovano za DJI RS 3 /
brez DDV 22.48 €
27.43 €
Na zalogi > 5 ks

SmallRig Wrist Support for DJI RS Series 4248

 • Novo
SmallRig Wrist Support for DJI RS Series 4248 pritrdi spodnji del DJI RS 3 / RS 3
brez DDV 36.22 €
44.19 €
Na zalogi > 5 ks
 • Pokaži vse
 • DJI RS 3 Pro Combo

  • Brezplačna dostava
  Posebni dogodki
  RS 3 Pro ima podaljšane osi iz ogljikovih vlaken, ki zagotavljajo več prostora za
  brez DDV 915.83 €
  1 117.32 €
  Na poti 1 ks