DJI Transmission Combo

Izdelek DJI Transmission se je razvil iz DJI-jeve uveljavljene tehnologije prenosa zračnega videa in predstavlja integrirano rešitev, ki združuje video sprejemnik, monitor, krmilnik in snemalnik. Zasnovan je za nativno integracijo z izdelki Ronin in DJI Master Wheels.

Več informacij

Posebni dogodki: 2 337.32 €
2 337.32 € z DDV 1 915.83 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Koda artikla:
CP.RN.00000209.01
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Izdelek DJI Transmission se je razvil iz DJI-jeve uveljavljene tehnologije prenosa zračnega videa in predstavlja integrirano rešitev, ki združuje video sprejemnik, monitor, krmilnik in snemalnik. Zasnovan je za nativno integracijo z izdelki Ronin in DJI Master Wheels.

Prenos HD v živo na dolge razdalje
DJI Transmission vključuje tehnologijo za prenos videa O3 Pro, ki omogoča prenos na tla na razdalji neverjetnih 6 km. Podpira tudi prenos 1080p/60fps pri največji bitni hitrosti 50 Mb/s ter 16-bitno spremljanje zvoka v živo pri 48 kHz, kar posadkam omogoča odlično vizualno in zvočno izkušnjo spremljanja na daljavo.

Majhna zakasnitev
Video oddajnik in sprejemnik uporabljata enako rešitev kot Ronin 4D, pri čemer je vsaka povezava izrecno optimizirana za zagotavljanje izjemno nizke zakasnitve od konca do konca v povezavi s filmskimi kamerami, kot je ALEXA Mini LF.

Brezhibna samodejna izbira frekvence
O3 Pro tradicionalnim frekvenčnim pasovom 2,4 GHz in 5,8 GHz dodaja pasove DFS in ponuja do 23 kanalov, kar profesionalnim ekipam omogoča izbiro prenosnih kanalov, ki so bolj skladni in neprekinjeni. Poleg tega program DJI Transmission podpira tripasovno samodejno izbiro frekvence, ki samodejno preišče elektromagnetno okolje in izbere najboljši kanal. Z vgrajenim frekvenčnim pretvornikom lahko uporabniki celo ročno izberejo optimalni kanal, da se izognejo motnjam med napravami. Namestitev anten z visokim izkoristkom še dodatno izboljša zmožnost prenosa.

En oddajnik z več sprejemniki
Daljinski monitor High-Bright podpira en oddajnik z več sprejemniki za video in avdio kanale v dveh načinih prenosa. V načinu Control Transmission (Nadzor) zagotavlja DJI Transmission (Prenos DJI) optimalno zmogljivost prenosa. Spremljanje lahko izvajate iz dveh sprejemnikov hkrati, medtem ko lahko Ronin 2, RS 3 Pro in ostrenje kamere upravljate na daljavo. Za ekipe, ki delajo z več člani in ekipami, kot so osvetljevalci, umetniški oddelek in rekviziterji, lahko poleg načina Control omogočite tudi način Broadcast, ki bo omogočal neomejeno število sprejemnikov (zmogljivost prenosa se bo razlikovala od načina Control). S tem se učinkovitost snemanja dvigne na povsem novo raven. V dinamičnih okoljih z več ekipami, kot so resničnostni šovi, lahko DJI-jev edinstveni protokol prenosa pomaga bolje izkoristiti brezžične kanale. S pasovi DFS in tehnologijo neprekinjene samodejne izbire frekvence lahko prenos DJI deluje z 20 ali več oddajniki, ki hkrati pošiljajo signale na 20 ali več monitorjev. Rezultat je gladka in usklajena izkušnja, ki jo je težko doseči s tradicionalno nastavitvijo prenosa.

Šifriran prenos
DJI Transmission podpira varno seznanjanje in 256-bitno šifriranje AES za zaščito pred nepooblaščenim dostopom do vaših podatkov. Skupaj z DJI-jevim lastnim čipom in protokolom za prenos lahko DJI Transmission zagotovi visoko raven varnosti vaših posnetkov.

Integrirana zasnova
V primerjavi z običajnimi rešitvami ima DJI Transmission vgrajen monitor visoke svetlosti z vgrajenim sprejemnikom, ki zagotavlja optimalno prenosljivost in učinkovito nastavitev, da lahko hitro začnete snemati v vsakem okolju. Daljinski monitor ima vgrajen čip za obdelavo slike, ki je enak tistemu, ki se uporablja v kameri Ronin 4D. Zato poleg spremljanja ponuja številne funkcije za integriran in učinkovit sprejem, spremljanje, nadzor in snemanje.

Zaslon na dotik s širokim razponom
Daljinski monitor z visoko ločljivostjo je opremljen s 7-palčnim zaslonom na dotik s svetlostjo do 1500 nitov. Standardno je opremljen z zaščitnim kaljenim steklom in profesionalnim pokrovom za monitor, ki zagotavlja bogate in pristne barve tudi pri močni svetlobi. Zaslon z ločljivostjo 1920x1200 lahko prikaže dodatni vmesnik (OSD).

Podporna orodja
Oddaljenemu monitorju so priložena podporna programska orodja, kot so varno območje, rob, šrafiranje, lažne barve, oblika valovanja itd.

Neodvisno snemanje in predvajanje
Daljinski monitor je opremljen tudi z režo za kartico microSD in omogoča snemanje in predvajanje videoposnetkov H.264 v živo s hitrostjo 1080p/60 sličic na sekundo ter hkratni dostop do časovne kode, kar olajša urejanje na snemanju. Če uporabljate več oddaljenih monitorjev, lahko vsak monitor celo samostojno snema ali predvaja posnetke, ne da bi pri tem motil druge monitorje.

Vgrajen krmilnik gibanja
Daljinski monitor High-Bright ima vgrajen tudi žiroskopski senzor, ki lahko daljinski monitor spremeni v samostojni krmilnik gibanja za Ronin 2 ali RS 3 Pro brez dodatne dodatne opreme, s katerim lahko dosežete bolj zapletene premike kamere iz premikajočega se vozila ali na žerjavu.

Združljiv z ročaji Ronin 4D
Pri uporabi z ročnimi držali Ronin 4D lahko s krmilno palico upravljate gimbal Ronin 2 ali RS 3 Pro, s kolescem za ostrenje pa nadzorujete ostrenje in prilagajanje parametrov fotoaparata, kot so zaslonka, zaklop in ISO, medtem ko z gumbom za snemanje upravljate začetek ali prekinitev snemanja. Tako je upravljanje modela RS 3 Pro podobno upravljanju modela Ronin 4D.

Združljiv s kolesi DJI Master Wheels in DJI Force Pro
Če se uporablja s kolesi DJI Master Wheels ali DJI Force Pro, daljinski monitor uporabnikom omogoča naprednejši nadzor kardana pri uporabi Ronina 2 ali RS 3 Pro. V tem primeru bo originalna naprava pošiljala signale za upravljanje neposredno prek DJI Transmission in ne bo več uporabljala brezžičnega signala iz DJI Master Wheels ali DJI Force Pro. S tem se bo moč prenosa potrojila, izboljšal pa se bo tudi doseg signala, stabilnost in odpornost na motnje.

Način upravljanja z ogledalom
Ko je naprava RS 3 Pro nameščena na žerjav, žičnico ali vozilo, lahko z načinom Mirror Control na daljavo upravljate Sonyjeve brezzrcalne fotoaparate od koder koli.

Parametri

Parametri

Producent: DJI
Kategorija: Brezžični prenos videoposnetkov
ČLANSTVO (1)

ČLANSTVO (1)

DJI Video Receiver

 • Brezplačna dostava
Sprejemnik za oddajanje DJI.
1 310.48 €
 • Pokaži vse
 • DJI Transmission Combo

  • Brezplačna dostava
  Posebni dogodki
  Izdelek DJI Transmission se je razvil iz DJI-jeve uveljavljene tehnologije prenosa
  2 337.32 €