Hollyland Solidcom C1-8S (brezžični interkom sistem s HUB-om in 8 slušalkami)

Hollylandov Solidcom C1-8S (brezžični interkom sistem s HUB-om in 8 slušalkami), ki uporablja napredno tehnologijo DECT 6.0, je Hollylandova prva resnično brezžična in samostojna komunikacijska rešitev s slušalkami z izjemno čistim zvokom. Sistem deluje v frekvenčnem pasu 1,9 GHz in zagotavlja zanesljiv doseg prenosa do 350 m. Brez pasu ali bazne postaje ponuja…

Več informacij

4 215.1 € z DDV 3 455 € brez DDV
-+
Razpoložljivost
Na poti 2 ks
Koda artikla:
SOLIDCOMC1-HUB8S
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Hollylandov Solidcom C1-8S (brezžični interkom sistem s HUB-om in 8 slušalkami), ki uporablja napredno tehnologijo DECT 6.0, je Hollylandova prva resnično brezžična in samostojna komunikacijska rešitev s slušalkami z izjemno čistim zvokom. Sistem deluje v frekvenčnem pasu 1,9 GHz in zagotavlja zanesljiv doseg prenosa do 350 m. Brez pasu ali bazne postaje ponuja zelo prenosno in prostoročno usklajevanje za medijske produkcijske ekipe ali katero koli ekipo, ki išče neovirano govorno komunikacijo v realnem času v socialno oddaljenih delovnih scenarijih.

Vsaka posamezna slušalka tehta le 168 g, kar je manj kot iPhone12, in omogoča udobno nošenje tudi več ur. Slušalke so odlično izdelane iz materialov PC-ABS, ki zagotavljajo izjemno prilagodljivost in vzdržljivost. Vsaka slušalka je opremljena z rezervno litijevo baterijo za priročno zamenjavo na terenu, kar omogoča, da sistemi delujejo z minimalnim izpadom.

Slušalke za domofon Solidcom C1 podpirajo širokopasovni frekvenčni odziv od 150 Hz do 7 kHz in vrhunsko zmogljivost AEC (Acoustic Echo Cancellation), kar zagotavlja pristno in jasno kakovost zvoka za učinkovito skupinsko delo. Sistem je opremljen s smernim mikrofonom, ki natančno zajame govorčev glas, hkrati pa zmanjša neželene šume, kar zagotavlja brezhibno izkušnjo pogovora tudi v hrupnih okoljih.

Sistem Solidcom C1 je zgrajen na zmogljivi platformi DECT 6.0, zato lahko prepreči, da bi vaš pogovor slišale osebe zunaj sistema, in zaradi uporabljene tehnologije šifriranja zagotavlja odlično stabilnost prenosa z dvakrat večjo zmogljivostjo uporabnikov na komunikacijskem kanalu.

Na voljo je več paketov, ki ustrezajo različnim velikostim ekip, od 2 do 6 članov. Vse pakete je mogoče enostavno razširiti in jih vključiti v HUB za hkratno komunikacijo do 9 članov z možnostjo združevanja v skupine AB.

Parametri

Parametri

Producent: Hollyland
Kategorija: Intercom/Tally
ČLANSTVO (1)

ČLANSTVO (1)

Hollyland Solidcom C1-8S (brez vozlišča) (brezžični domofonski sistem z 8 slušalkami)

  • Brezplačna dostava
Solidcom C1-8S (brezžični domofonski sistem z 8 slušalkami), ki uporablja napredno
2 158.18 €
Na zalogi 2 ks