Hollyland Solidcom C1 Pro Brezžične stereo slušalke Master

Serija "C1 Pro" priljubljenega brezžičnega domofona Solidcom C1 poleg manjših kozmetičnih sprememb dodaja tehnologijo za zmanjšanje hrupa iz okolice (za približno 20 dB) z uporabo dveh mikrofonov (standardnemu usmerjenemu mikrofonu je dodan večsmerni v slušalki, ki se uporablja za zaznavanje hrupa iz okolice) ter nov gumb za utišanje zvoka pri komunikaciji…

Več informacij

401.38 € z DDV 329 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 2 ks
Praha 2 ks
Koda artikla:
solidcomC1pro-master-headeset
Dodaj za primerjavo Zgodovina cen
Opis izdelka

Opis izdelka

Serija "C1 Pro" priljubljenega brezžičnega domofona Solidcom C1 poleg manjših kozmetičnih sprememb dodaja tehnologijo za zmanjšanje hrupa iz okolice (za približno 20 dB) z uporabo dveh mikrofonov (standardnemu usmerjenemu mikrofonu je dodan večsmerni v slušalki, ki se uporablja za zaznavanje hrupa iz okolice) ter nov gumb za utišanje zvoka pri komunikaciji Push-to-Talk. Serija Solidcom C1 Pro je povratno združljiva z izdelki C1, zato jo je mogoče kombinirati z originalnimi slušalkami in baznimi postajami.

Hollyland Solidcom C1 Pro je popolnoma dvostranski brezžični domofon, ki deluje v pasu 1,9 GHz (DECT 6.0) z dosegom do 350 m (neposredna vidljivost). Ker so vse komponente integrirane v slušalke, zagotavlja največje udobje in enostavno prenosljivost brez dodatnih pasnih ali baznih postaj. Naglavne slušalke tehtajo približno 170 g in so opremljene z rezervno baterijo za neprekinjeno delovanje brez prekinitev. Interkom Solidcom C1 Pro ponuja prenos zvoka v frekvenčnem območju od 150 Hz do 7 kHz, tehnologijo AEC (Acoustic Echo Cancellation), usmerjeni mikrofon za odpravljanje hrupa iz okolice, dodatni vsesmerni mikrofon za zaznavanje okolice in odpravljanje hrupa iz okolja (ENC; lahko ga izklopite), delovanje Push-to-Talk, šifriranje prenosa itd. Na voljo je v več različicah v kompletu za ekipe od dveh do šestih oseb.

Parametri

Parametri

Producent: Hollyland
Kategorija: Intercom/Tally