K&F 58MM MV36 Slim Variable/Fader NDX, ND8~ND2000, Waterproof, Anti Scratch, Green Coated

Filter KF Concept ND8-ND2000 Nano-X Variable ND Filter je vsestranski 58 mm filter, ki omogoča zmanjšanje svetlobe za 3 do 11 stopenj. Idealen je za fotografe in snemalce, saj je izdelan iz japonskega optičnega stekla AGC, ima 24-slojno večplastno prevleko in je vgrajen v tanek 7,5-milimetrski obroč iz aluminijeve zlitine letalske kakovosti. Ta filter omogoča…

Več informacij

42.52 € z DDV 34.85 € brez DDV
-+
Osebna zbirka: jutri s spletne strani 09:00
Pošlji: jutri
Na zalogi 2 ks
Praha 2 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Filter KF Concept ND8-ND2000 Nano-X Variable ND Filter je vsestranski 58 mm filter, ki omogoča zmanjšanje svetlobe za 3 do 11 stopenj. Idealen je za fotografe in snemalce, saj je izdelan iz japonskega optičnega stekla AGC, ima 24-slojno večplastno prevleko in je vgrajen v tanek 7,5-milimetrski obroč iz aluminijeve zlitine letalske kakovosti. Ta filter omogoča ustvarjalni nadzor nad hitrostjo zaklopa in zaslonko, zato je idealen za zajemanje zamegljenosti gibanja in upravljanje globinske ostrine v različnih svetlobnih pogojih. Njegova večplastna vodoodporna prevleka zagotavlja vrhunsko kakovost slike in enostavno vzdrževanje.

Filter ND8-ND2000 Nano-X Variable ND podjetja KF Concept je 58 mm filter, ki omogoča nastavljivo zmanjšanje svetlobe od 3 do 11 stopenj. Enakomerno zatemni celoten kader, kar vam omogoča, da dosežete daljše čase zaklopa ali širše zaslonke kot običajno. To je še posebej uporabno za ustvarjanje učinkov zameglitve gibanja in nadzor globinske ostrine, zato je idealen za pokrajine in fotografiranje v jasnih svetlobnih pogojih. Izdelan je iz japonskega optičnega stekla AGC, zato ohranja visoko kakovost slike. Njegova večplastna vodoodporna prevleka odbija prah in umazanijo ter jo je enostavno očistiti. S 24-slojno večplastno prevleko in tankim 7,5-milimetrskim filtrskim obročem iz aluminijeve zlitine letalske kakovosti ta filter ponuja izjemno zmogljivost.

Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Filtri

Main parameters

Filter typeVariable ND
Filter typeVND
Format58 mm