K&F Accessory 9-in-1 set, 52mm Center Pinch Lens Cap with string (unstringing)*3+Vacuum Cleaning

Komplet dodatkov za objektive fotoaparata 9 v 1 podjetja K&F je celovita rešitev za izboljšanje vaših fotografskih izkušenj. Ta komplet ponuja vsestransko paleto orodij, vključno s 3 pokrovčki za objektive, 3 vrvicami proti izgubi in 3 krpicami za vakuumsko čiščenje, ki so posamično pakirane za večje udobje. Pokrovčki za objektive so izdelani iz visokokakovostnega…

Več informacij

24.61 € z DDV 20.17 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 4 ks
Praha 4 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Komplet dodatkov za objektive fotoaparata 9 v 1 podjetja K&F je celovita rešitev za izboljšanje vaših fotografskih izkušenj. Ta komplet ponuja vsestransko paleto orodij, vključno s 3 pokrovčki za objektive, 3 vrvicami proti izgubi in 3 krpicami za vakuumsko čiščenje, ki so posamično pakirane za večje udobje. Pokrovčki za objektive so izdelani iz visokokakovostnega ABS, zato so lahki in vzdržljivi. Zasnovani so tako, da so združljivi s filtri in kukali, odlikuje pa jih struktura s sredinskim stiskanjem, ki se prilagaja različnim vrstam objektivov in jih učinkovito ščiti pred prahom, umazanijo in praskami. Na pokrove objektivov je mogoče pritrditi 3-metrske vrvice proti izgubi, ki preprečujejo nenamerno izgubo. Poleg tega komplet vključuje 150x150 mm optičnih krpic iz mikrovlaken za čiščenje, od katerih je vsaka zaprta v vakuumski embalaži. Te krpe imajo fino, mehko strukturo brez vlaken, zato so primerne za čiščenje občutljive elektronske opreme, objektivov, filtrov, zaslonov, fotoaparatov, prenosnih računalnikov, mobilnih telefonov, očal, ur in mikroskopov. Komplet je univerzalno združljiv z objektivi s premerom 37 mm, ki jih je mogoče zlahka prepoznati po simbolu "Ø" - krog, ki ga seka črta - običajno označenem na objektivu. S tem obsežnim kompletom dodatne opreme K&F izboljšajte svoje fotografiranje in nego objektivov.

  • * 【9 v 1】: To je komplet 9 v 1, ki vključuje 3 pokrovčke za leče in 3 vrvice proti izgubi ter 3 posamično pakirane krpice za vakuumsko čiščenje.
  • * 【Kapica za objektiv】: Ta pokrovček objektiva je izdelan iz visokokakovostnega ABS, je lahek in trpežen ter se lahko uporablja s filtri in kukalami. Zasnova strukture srednjega pritiska ustreza vsem vrstam objektivov ter ščiti objektive pred prahom, umazanijo in praskami.
  • * 【Vrvica proti izgubi】: 3-metrsko vrv proti izgubi lahko prilepite na katero koli površino pokrova objektiva. Pokrovček objektiva ima perforirano obliko, ki jo lahko z vrvico neposredno povežete z objektivom in tako preprečite izgubo.
  • * 【Skrinka za čiščenje】: 150*150 mm uvožene optične krpe za čiščenje iz mikrovlaken, neodvisno vakuumsko pakiranje, fina tekstura, mehka in brez vlaken, lahko se opere in ponovno uporabi. Ni primerna le za čiščenje občutljive elektronske opreme, temveč tudi za čiščenje objektivov, filtrov, zaslonov, fotoaparatov, prenosnih računalnikov, mobilnih telefonov, očal, ur in mikroskopov.
  • * 【Skladen z Ø37 mm】: Ta komplet dodatne opreme je združljiv z vsemi objektivi s premerom 37 mm. Premer spoznate po simbolu na objektivu, ki je krog in črta, ki je "Ø".
Parametri

Parametri

Producent: K&F Concept
Kategorija: Pokrovčki za objektiv/zaščita za objektiv

Main parameters

Size of lens cover52mm