K&F Accessory 9-in-1 set, 62mm Center Pinch Lens Cap with string (unstringing)*3+Vacuum Cleaning C

Odkrijte vsestranski komplet 9 v 1, ki je popoln za nego leč. Vključuje 3 pokrovčke za objektive iz lahkega in trpežnega materiala ABS, ki so združljivi s filtri in kukali. Te pokrovčke za objektive odlikuje priročna sredinska struktura za pritiskanje, ki se prilega različnim objektivom ter jih ščiti pred prahom in praskami. Poleg tega 3 vrvice proti izgubi…

Več informacij

26.85 € z DDV 22.01 € brez DDV
-+
Osebni prevzem v 90 minutah
Pošlji: danes
Na zalogi 4 ks
Praha 4 ks
Opis izdelka

Opis izdelka

Odkrijte vsestranski komplet 9 v 1, ki je popoln za nego leč. Vključuje 3 pokrovčke za objektive iz lahkega in trpežnega materiala ABS, ki so združljivi s filtri in kukali. Te pokrovčke za objektive odlikuje priročna sredinska struktura za pritiskanje, ki se prilega različnim objektivom ter jih ščiti pred prahom in praskami. Poleg tega 3 vrvice proti izgubi z dolžino 3 metre zagotavljajo dodatno stopnjo varnosti, saj se pritrdijo neposredno na pokrovček objektiva. Pokrovčki za objektive so oblikovani s perforacijami, ki omogočajo enostavno pritrditev prek vrvic in preprečujejo izgubo. Za potrebe čiščenja komplet vključuje 150x150 mm uvoženih umazanih čistilnih krp iz optičnih mikrovlaken. Vsaka krpica je v posamezni vakuumski embalaži in se ponaša s fino teksturo, ki je mehka in ne pušča vlaken. Te krpe so pralne in za večkratno uporabo, primerne za čiščenje različnih površin, od elektronske opreme do objektivov, filtrov, zaslonov, fotoaparatov, prenosnih računalnikov, mobilnih telefonov, očal, ur in mikroskopov. Celoten komplet je zasnovan za združljivost z objektivi Ø37 mm - za potrditev premera preprosto poiščite simbol "Ø" na svojem objektivu. Idealen za fotografe in tehnične navdušence.

* 【9 v 1】: To je komplet 9 v 1, ki vključuje 3 pokrovčke za leče in 3 vrvice proti izgubi ter 3 posamično pakirane krpice za vakuumsko čiščenje.
* 【Kapica za objektiv】: Ta pokrovček objektiva je izdelan iz visokokakovostnega ABS, je lahek in trpežen ter se lahko uporablja s filtri in kukalami. Zasnova strukture srednjega stiskanja ustreza vsem vrstam objektivov ter ščiti objektive pred prahom, umazanijo in praskami.
* 【Vrvica proti izgubi】: 3-metrsko vrv proti izgubi lahko prilepite na katero koli površino pokrova objektiva. Pokrovček objektiva ima perforirano obliko, ki jo lahko z vrvico neposredno povežete z objektivom in tako preprečite izgubo.
* 【Skrinka za čiščenje】: 150*150 mm uvožene optične krpe za čiščenje iz mikrovlaken, neodvisno vakuumsko pakiranje, fina tekstura, mehka in brez vlaken, lahko se opere in ponovno uporabi. Ni primerna le za čiščenje občutljive elektronske opreme, temveč tudi za čiščenje objektivov, filtrov, zaslonov, fotoaparatov, prenosnih računalnikov, mobilnih telefonov, očal, ur in mikroskopov.
* 【Skladen z Ø37 mm】: Ta komplet dodatne opreme je združljiv z vsemi objektivi s premerom 37 mm. Premer spoznate po simbolu na objektivu, ki je krog in črta, ki je "Ø".